jocccc bringázás

2013.05.26 Vasárnap, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:34:00

Távolság

116 km

Tempó

01:51 p/km (32.52 km/h)

Edzésleírás

laza hosszút terveztem egyedül, ezek közül egyik sem jött össze. na jó, a hosszú félig, de 120 fölött volt a terv. elindultam kényelmesen, de a Sztendrei bicajúton utolért a Flórián téri csoport. nem akartam velük menni, de pont olyan tempót mentek, ami nekem megfelelt, így beálltam 5-10 m-rel mögéjük (könyöklővel nem volt pofám beállni a bolyba). aztán D.bogdány után kezdétk fokozni a tempót, ez nekem már kezdett picit nehéz lenni, de Visegrád után picivel megálltak, így maradtam egyedül. azért jó volt velük menni, még ilyen távból is bőven jutott szélárnyék, amit a közepesen erős északi szélben köszöntem szépen. aztán Pilismaróton fordultam a kútnál egy rövid kaja+kulacstöltés után és irány haza. itt csak vitorlázni kellett a szélben pár rövid szakaszt leszámítva, de mivel nagyon jól esett, 1-1 szakaszon picit jobban odatettem magam, főleg amikor utolértem pár Békás100-as indulót. jó volt nagyon, és úgy érzem ma végre megtaláltam a tökéletes beállításokat bringára, bár a nyereg lehetne picit magasabban, de a hátamnak ez a jó.

(kifelé 1:50, haza 1:44)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:34:00 116 01:51 32.52 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

jocccc képe

jocccc 4034 napja

igen, én is láttalak Titeket, majdnem rátok fordultam, de kutat muszáj volt keresnem. a tempó egyébként edzésen nem érdekel, csak ha résztáv, vagy hegy vagy, és ma nem is egyedül mentem, mert pofaszélben kaptam azért nem kis segítséget, így hazafelé meg tényleg csak "repülni" kell ilyenkor.

Sipi képe

Sipi 4034 napja

Ááá, szerintem láttalak - csak lassan kapcsoltam - , szembe jöttél!  Dömös körül voltunk, mi ketten jöttünk Esztergom felől......

Tavasszal, nyáron alig-alig mennek vasárnaponként a Flórián tériek, nem tudom mi volt ma velük, én is láttam őket szemből....(Lepencénél, a parkolóban van a pihi, onnan mennek tovább Esztergom felé, vagy fordulnak vissza, esetleg hegyen át...)

Jó tempót mentél egyedül!

Felszerelések

Egyéb TYR Triathlon Short
Egyéb Gaerne G Thn