yoyo futás

2013.04.23 Kedd, 19:25:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

7 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

mivel reggel futva mentem dolgozni ,ezért futó ruhába is jöttem haza,és ha már rajtam volt akkor kimentem a Perem -hegyre hátha látok megint muflonyokat :) Na de kérem mindíg ugye nem lehetek szerencsés.ezért egy fia muflony nem volt ,de még egy nyomorult őz sem .Vártam vártam,mondom majd előjönnek pedig má 8óra is elmulott néhány percel . állatok sehol..elindultam visszafelé csodáltam az előttem eltereülő nyilt teret.virágok összehúzódtak térnek nyugovóra ,,De nem úgy az állatok hó hó .ott bizony ez őz jön kifele .Sajnos meglátott,és elszaladt viritottam a fehér széldzsekibe,le is vettem hamar kötöttem a derekamra ,valami állat volt még kint ,de csak a feketeséget láttam.. pcit még nézelődtem már 8:15 volt .kimentem a forgókapun a dózerra.szerencsére a hold vigáított ezért jól láttam . balfelemen kerítés húzódik őzeket ugrasztok ketten vannak felszökellnek a Kutya-hegy felé ,látom a sziluetjüket két kicsi :) nézem nézem őket ,megint eltelik 1 perc ,ekkor a balfelemről megmozdul a bokor,ugatás hallatszik ,hallom ,hogy jön valami,majd jobbról is ugatás jön,döbbenet volt,nem kutya volt tutit biztos,hogy őz ,vagy szarvas,de nem kutya :)) viszont ugatott :)  ritmust váltottam,és kilőttem magam.. Döbbenet volt élt az erdő ,szinte lüktetett éreztem a vadak illatát, már közel a házakhoz a forrás dülő felől kórusban kuruttyoltak a békák . Olyan jó ilyen élményekkel  lefeküdni .

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 7 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Boszi72 képe

Boszi72 4047 napja

Na igen, jó és életreszóló élmények, ráadásul néha előcsalogatják az emberből a legutolsó energiamorzsákat is, ha arról van szó. Tudom, miről írtál. :-)) Gratulálok!

potika képe

potika 4048 napja

Ilyen velünk is történt igaz az még 1992-ben Erdélyben montival jöttünk le éjszaka a Bucsin hegyről tök sötét lámpánk meg elöl egyikünknek meg hátul a 4. embernek a sor kivilágítva rendesen:-)

Majd a hegyoldalon valami megugrot és elindul felénk vagyis mind a 4-en ezt érzékeltük. :-) 

Betojás ezerrel a fékek kiengedve és a sebesség hirtelen duplájára nőtt :-) az első kanyarig :-) amikor leértünk egyszerre meséltük egymásnak ugyanazt nagyon ütős volt :-)))))

pátyalso képe

pátyalso 4048 napja

Két sünkutya ugatta a holdat :-) Kérem a következő praxisombavágó kérdészt cillagom ! :-D

Gratika  dettó !

 

yoyo képe

yoyo 4048 napja

húú lökött az adrenalin előre,csak tudnám,hogy mi ugatott . szerintem szarvas bika,,vaddisznyó tuti nem ,esteleg őz,kutya kizárt :)) szép estét neked is :)

potika képe

potika 4048 napja

Cillagom a futóbeszámolóidat élmény olvasni!

El is képzeltem a sötétségben a holdfényben az erdei életet, no meg a futidat! Nagyon kircsi lehetett de gondolom amikor mozdult a bozót akkor a rakéták indultak benned ezerrel!!! :-)

Szép estét neked:-D

Jó pihit!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!