yoyo futás

2013.04.27 Szombat, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

10:15:00

Távolság

58 km Szint: 2675 m

Tempó

10:36 p/km (5.66 km/h)

Edzésleírás

Mátrabérc Trail !

Pénteken délután utaztunk le Mariannal, felvettük a rajtszámot,megvacsoráztunk ,és aludni tértünk.én még fél 2 kor pislogtam ,és szinte óránként néztem az órát,4:50 kor meg a mellettünk lévő szobában zuhanyoztak . mivel nem  vittem a füldugómat,nem aludtam jól,már már azon voltam,hogy összerágok két rágot,és azt dugom a fülembe :)  5 után fel is keltem,majd lementünk kávézni Mariannal,utána busszal átmvittek minket Sirokra .  rajt 9 kor amit Csabi vezetett fel a réten át,ki az aszfaltig . innen be az erdőbe a pokol kapujába,nem tudom ki,hogy volt vele,de nekem az eleje volt a legmelegebb, olyan katlanos fülledt meleg volt .észre is vettem,hogy míg tavaly megkocogtam az emelkedőket,azt most gyaloglom . Kékesre úgy értem fel,hogy 10 p kicsúsztam a szintidőből,meg is kérdeztem,hogy mehetek-e tovább :)  tavaly 3:20 lett idén 3:40 nem voltam jól émelyegtem nagyon, megittem 2liter vizet idáig .1 gélt,meg 2 müzlit . Millers teletöltött újra majdnem 1,5 literrel + kis palack elől. nem sokat ettem pár szem sós ropit ,meg egy pici darabka banánt .  inultam Galyára  .előttem 2 osztrák estek keltek a sárgán  az egyik seggen csúszott lefele :)  Hiába ettem pár falatot éreztem,hogy feszít a gyomrom ,hányingerem van ,toltam egy kis sót,meg mg ampullát,na attól megint felfordult a gyomrom mert édes volt . már láttam,hogy Galyára jókora késéssel érek asszem 5:40 lehetett, már 40 perc a hátrányom a tavalyi 5 ózához  képest  . egy spori épp feladta Galyán, bár szarul voltam,de nem is jutott eszembe a feladás . a hátam közepére sem kivántam enni ,de muszály voltam magamba erőltetni valamit.Ez rendszerint egy egy muzli volt,vagy ostyalapos vagy joghurt talpas,rá a víz,és jött a görcs .betoltam rá a sót ,jó lett volna egy rágó,de leginkább egy szál  gyulai :)

Galyáról Mátrakeresztesig elég sokat tudtam futni ,de a Csörgő patak Völgyében megint rám jött a rosszullét . Keresztesre úgy értem le,hogy nyomtam a gyomorszájjamata kezemmel  ,nem is néztem ki jól,öntötték a vizet a fejemre ,ettem pár szem sós ropit,meg kekszet megmostam az arcom ,még volt 14 kili a célig és 2:30 percem ,még sem értem be ,mert a Muzsla nagyon megfogott . Tavaly jobban esett,most utáltam 9:01 re értem fel ,tavaly 8 óra volt ,és  innen 55 perc alatt letéptem ,most a lejtöt is gyalogoltam. A 10 órás szintidő éppen a dózer előtt  ért, innen még 3 kili a cél .úgy voltam vele ,nem baj ,nem érdekel már az idő sem csak , csak azt sajnáltam,hogy senki sem fog várni,mindenki haza ment ,és nem lesz célkapu sem .  De a futók nem így gondolták Vártak ,és volt Célkapu én meg sírtam a látványtól .

Nagyon küzdős volt ez nekem, idén 1:20al voltam többet  a pályán ,  eszembe volt ,hogy szinte már mindenki bent van (amúgy voltak még mögöttem ,bár nem sokan ) pihennek söröznek esznek ,én meg egyedül ezen a csodálatos hegygerincen haladok ,és minden lépéssel közelebb jutok majd a célhoz .

Gratulálok mindenkinek !

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
10:15:00 58 10:36 5.66 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

13 hozzászólás

szaboaron86 képe

szaboaron86 4031 napja

Gratulálok, nem volt egyszerű, de te ismét legyőzted a Mátrát! :)

Sárcipő képe

Sárcipő 4037 napja

Gratulálok, Yoyoka!. Hihetetlen nagy küzdő vagy! :-)

márkusöcsi képe

márkusöcsi 4037 napja

Óriási gratula Cillagom!

Mi volt a jeled az oviban, kolbász?

-Mariann- képe

-Mariann- 4037 napja

Úgy örülök, hogy kaptál pólót!! :)
Már annyira vártalak! Edit mondta a célban, hogy nem vagy jól és aggódtam érted, hogy beérj, ne legyen semmi baj.
Kemény vagy Yoyokám! Végigküzdötted Te is! :)
Na?! Menjünk a Mátra 115-re?! :D

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4037 napja

Gratulálok!
potika képe

potika 4038 napja

Nagy gratula Cillagom ez igazán ütős volt! Minden elismerésem!!!!!

Jó regenerálódást!

:-D

 

plekoklári képe

plekoklári 4038 napja

huhh, keményen nyomtad!

gratulálok! És tudod, ami nem öl meg ...!

yoyo képe

yoyo 4038 napja

hát igen Gergőkém,,már alapból is magasabb volt a pulzusom ,ezért is próbáltam a gyaloglással kordába tartani ,annyit lihegtem,hogy szinte megdagadt a szájpadlásom :) nekem nagyon hiányzik a savanykás iz ,pl egy citromos sör ,vagy egy tonik ,lehet érdemes lenne bevezetni :))

kibírtam a VTM et,ezt is ki kellett ,sajnos a nagy falat még hátra van :/

gergő képe

gergő 4038 napja

itt is nagy gratula yoyo, nagyon tudsz küzdeni és ezért is nagy elismerésem! kemény menet volt ez, a meleg nagyon sokaknak a gyomrát odavágta. ilyenkor nem tud emészteni a rendszer olyan jól, főleg, ha magasabb frekin pörögsz..

yoyo képe

yoyo 4038 napja

szomszédom mikor hívtál Galyára felfelé menet  azt a virtuális fagylajtot eltudtam volna nyalni :))egy jóóó citrom fagyi ááá

boszika aranyos vagy :) persze megértem ti már órák óta bent voltatok ,de azért jól esett,hogy még voltak ott páran :)


Krisz igazad van nem szoktam ennyit inni. De Oli azt javasolta,hogy 1,5 l az alap Kékesig ,nem mertem kockáztatni ,sok volt a víz is tudom,de a lötyit nem kivántam,a cukrosat pláne,colát ittam ,bár nekem a tonikkal lehet érdemes lenne kisérletezni .de tudod  milyen ez hiszen voltál már te is így .  Annak örülök,hogy rosszabb nem lett mint pl a T100on,hogy már az szédülés /  hidegrázásig jutottam.

Legalább szinten tudtam tartani a hasfájást és ez jó,mer legalább  beértem  :))

kkoos képe

kkoos 4038 napja

Uhh ez nagy küzdés volt Cillagom, nekem az a furcsa, hogy két liter vizet ittál Kékesig, nem szoktál ennyit inni... már nagyon vártunk a célban, utánad még jött két férfi és rengetegen kiszálltak. Ennél keményebb helyzeteket is megoldottál már szóval fel a fejjel!

Boszi72 képe

Boszi72 4038 napja

Mi miattad vártuk ki a szintidőt és eléggé aggódtunk, de végül elindultunk haza, többüket várta itthon a család. Nagyon nagy küzdő vagy és ez nagy fegyvertény, ilyen állapotban behúzni az MBT-t. Idén nagyon sokan mentek rosszabb időt, mint tavaly és hányan szálltak ki a küzdelemből... Szóval nagy gratula és jövőre tessék revansot venni, találkozunk a rajtban! :-)

pátyalso képe

pátyalso 4038 napja

Ez küzdős volt a végletekig. Gratulálok !

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!