Pepe88 egyéb

2013.04.14 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Szerencsére semmi komoly, de az elmúlt 3 nap részben emiatt (részben időhiány miatt) kimaradt. Emellett viszont belépek az utolsó fázisba (remélhetőleg). Motiváció az egekben!!!

 

Kemény hét lenne a mostani, de tudtam előre, hogy több edzés ki fog maradni (csütörtöki délután/péntek reggeli). A szerda reggeli úszás éreztem, hogy nagyon megviselt. Szerencsére nem betegedtem le annyira, mint terveztem (neocitran), de azért nem voltam/vagyok 100%-os csütörtök-vasárnapi időszakban.

 

Az ideális ez lett volna a hétre

-kedden tudtam volna bringázni egy hosszabbat (3óra), ehelyett csak egy futás fért bele

-csütörtök napközben erősítés (betegség miatt kimaradt, inkább aludtam egy nagyot, így erre már nem volt idő)

délután pedig hosszabb bringa, de ehelyett Győr/Veszprém volt a program

-péntek reggel úszni kellett volna, de a késői lefekvés miatt biztos volt, hogy ez is kimarad (Győr/Veszprém számlájára írandó). Az esti futást pedig a betegség miatt inkább kihagytam

A szombati nap szokás szerint teljes káosz, semennyi szabadidőm nem volt, és ha lett volna, akkor is hullafáradt voltam.

 

Úgyhogy ez a kemény hét lényegből egy hosszú futásból állt hétfőn. VISZONT! Csütörtök este/éjjel a meccs után elhatároztam, hogy átlépek/megpróbálom az utolsó szakaszt, ami a táplálkozás megreformálását illeti. Szerencsére ehhez megtaláltam az extra motivációt is!

 

A jó idő közeledésével éreztem, hogy egyre kevésbé kívánom a szar kajákát, úszásokat is simán leúsztam, nem volt szükségem utána desszertre. Most már hivatalosan is itt a tavasz és ideje elkezdeni leadni a téli kilókat! 78 volt a "csúcs" tavaly ősszel. Most 82,5 körül vagyok. A cél 70-75 közé bemenni a nyár végére. Teljesen biztos vagyok, hogy ez sikerülni is fog. A téli kilók maguktól lejönnek majd, a többi meg kaja+edzés.

 

Válotzások:

-Az eddigi rengeteg mézes tea törölve lesz (kivéve néha edzés előtt, de esténként már soha)

-Délután/esti gyümölcs szintén. Csak reggel/edzés előtt

-Felvágottat, sajtokat, müzlit amit a tél miatt időlegesen visszavettem az étrendbe ismét teljes tiltólistán van

-Este szigóruan zöldalma maradhat és ahhoz is most már muszáj lesz enni olajos magvat. Vagy alma helyett lehet fehérje.

-Esténként (ha nem edzés után van), akkor a rizs sem engeéldyezett. Helyette saláta

 

Kíváncsi vagyok, mennyire fog sikerülni betartani, mennyire lesz ideális. Biztos vagyok benne, hogy menni fog könnyen, remélem most már teljesen 100%-os lesz az étkezésem. Ismét elkezdem írni és majd leellenőriztetem egy idő után. Az edzések sajnos még hiányozni fognak, de nagyon. Május 19-ig csak korlátozott edzésmunkát tudok végezni, pedig nagyon nagyon mennék. Annyira jó idő van, hogy mennék már most is és tolnám ezerrel. A mai nap éreztem először, hogy van egy halvány esély az idei ironmanre, nőttek a százalékok, 10%ről 25%ra.

 

 

Amúgy csütörtök kicsit le is sérültem. Délelőtt eltört egy pohár és több helyen "eltalált". Este pedig az ünneplésnél ütöttem be nagyon a sípcsintomat. Na nem mintha az előzőek nem lennének elég indokok a pihire. Összeségével jobban jártam így is, hogy nem edzettem.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!