Haanchee futás

2013.03.17 Vasárnap, 08:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:51:56

Távolság

31 km

Tempó

05:33 p/km (10.82 km/h)

Edzésleírás

A heti hosszú, amire elég nehezen sikerült elindulni, 8-kor szerettem volna, de egy fél órával később sikerült, pedig szerettem volna már egy huszast letolni, mire 10-kor csatlakozom a BMW média különítményhez és a Suhanjosokhoz. Így 16-ra módosult a terv. Ki a szigetre, ott három kör egyedül, közben találkozás Vincával és futótársával, majd az elsuhanó Katával. Az utolsó kört meg kellett nyomnom, hogy időre visszaérjek az Hajóshoz, szerencsére bírtam az 5:10 körüli tempót. A Hajósban kétbetűs kitérő és ivás - mert ma puritán módon semmi frissítőt nem cipeltem magammal. Aztán fotózkodás, gyors megbeszélés, és indultunk egy 3,5-ös bemelegítő körre, azzal együtt értem el a 20-at. Ezután nyújtás, amit akár ki is hagyhattam volna, de reménykedtem benne, hogy a még két kört, amit terveztem, nem kell egyedül futnom, mert valamelyik sráccal majd egy tempót tudunk menni. Hát nem jött be, az egyik elzúzott előttem, friss lábakkal még mentem volna utána, de így már nem, a másik meg lassabb volt. Szerencsére Judit pár száz méter után jött szembe, és megfordult velem, végre lett társam! Dumáltunk, futottunk, orrot fújtunk - ez utóbbit már nagyon unjuk a téllel együtt. Egy körrel később hátulról dübörgést hallottunk, megérkezett Joci és Zoli, és nem toltak le minket az aszfaltról, hanem felvették a tempónkat, és velünk jöttek! Judit az Árpád-hídnál hazafelé vette az irányt, én pedig előreengedtem a fiúkat, hadd nyulazzanak nekem, sikerült is szépen tempózni, köszönöm szépen itt is! Aztán a Margit-hídon együtt döcögtünk át, végül elköszöntünk, és mindenki ment hazafelé. Nem volt rossz futás, de nagyon kellett a társaság a végére, hogy tudjak haladni, jó volt, hogy Judit és a fiúk velem voltak. :) Dóri viszont hiányzott! Dóri, gyógyulj meg hamar!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:51:56 31 05:33 10.82 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

NagyKata képe

NagyKata 4058 napja

Szélvész kisasszony:) utána már nem láttalak,külsőn mentél?

dilisuni képe

dilisuni 4059 napja

Aztaleborultrézfánfütyülőjét! 31 km és olyan vígan, jókedvűen, lazán toltad a végét? ööö... akkor valamit rosszul értettem, mert pont egy tizessel értettem kevesebbet :( gratulálok és egészségedre!!! Hajrá, csak így tovább, nagyon erős tetszik lenni!

DoraZs képe

DoraZs 4059 napja

Oh, köszönöm szépen! Próbáltam volna egyezkedni Attilával, de hajthatatlan volt... Jövő héten bepótoljuk, mert nekem is hiányzik már a szokásos eszmecserénk! :-)
Viszont! Nagyon szép "kis" futás ez! Beleváltogatni egy 30-asba, az nem csúnya! Nagyon erős vagy, Sárváron alázni fogsz, már előre látom! Milcsinek üdv! És gratulálok- természetesen! :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!