Mike255 bringázás

2012.05.11 Péntek, 08:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

06:49:00

Távolság

202.59 km Szint: 1210 m

Tempó

02:01 p/km (29.72 km/h)

Edzésleírás

Kőbánya - Stadionok - Dunakeszi - Vác - Rétság - Nagyoroszi - Drégelypalánk - Sahy - Tupá - Demandice - Szalka - Párkány - Esztergom - Dorog - Leányvár - Piliscsaba- Pilisvörösvár - Árpád-híd - Hungária - Mexikói út - Albertirsai - Finommechnikai Zrt. - Haza

 

Mivel a szerdai focin kicsit kiment a bokám, ezért ez kicsit átrendezte a heti edzéstervet, így inkább hanyagotlam a futást most pár napig. (IM-ig asszem nem focizom többet).

 

Gyula mondta, hogy megy ma egy kétszázazást, így mivel vasárnap már az előrejelzések szerint nem lesz jó idő, valamint akkor egyedül kellett volna 6 órát mennem, ezért úgy döntöttem elmegyek vele és vasárnapra talán már a lábam is jó lesz egy hosszú futásra!

 

Sosem tekertem még ilyen hosszút! Nagyon szép környéken tekertünk változatos dombviszonyok között! A határig általában ott maradtam Gyula mögött az emelkedőkön, de a szlovák részen már többnyire lemaradtam és általában jó 10 perc volt mire utolértem, hiába vett vissza gondolom!

 

140 km-nél sajnos lemerült az órám, mert csak reggel dőlt el, hogy tényleg Gyulával tekerek és már nem volt időm teljesen feltölteni. Ez eléggé bosszantott, de azért hamar túltettem magam rajta, mert

 

Esztergom környékén kissé megzuhantam. Gondoltam is, hogy szólok Gyulának, hogy menjen nyugodtan, Én lemaradok inkább, de aztán két-(három) ok miatt se szóltam. 1. nem akartam egyedül tekerni, 2. minél hamarabb hazaakartam érni. (3. az egóm nem engedte)

 

Dorognál volt a totális mélypont a vizem is majdnem elfogyott már. Valószínűleg Gyula is észrevette a szenvedésem, így megálltunk egy boltnál egy kis kóláért + izotóniás italért! Ez valamennyire helyre is tett, sőt aztán egész jól lettem. A piliscsabai két emelkedőn már ott tudtam maradni Gyulla mögött, (bár nyílván nem nyomta)

 

Innen már viszonylag hamar eltelt a táv. Még lenyomtunk egy elénk forduló buszt Pilisvörösvár előtt az emelkedőn, az jó volt!

 

Mivel kétséges volt, hogy meglesz-e a 200 km, ezért a végén még tettem pluszban egy kb 2 km-es kört az Örs Vezér tere felé, de utólag futoterkep.hu - val lemérve erre pont nem lett volna szükség!

 

Hazaérve fenséges ebéd fogadott. Amit itt is köszönök a Kedvesemnek! :)

 

http://connect.garmin.com/activity/177017313

 

 

Holnap még egy 4 óra tekerés, benne egy Dobogókővel és akkor végre egy 400+ km-es hetem lesz!

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:44:00 200 02:01 29.70 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

alonso képe

alonso 4389 napja

Gratulálok! Szép kör. Mehettek a Giro mezőnyével:)

Pepe88 képe

Pepe88 4389 napja

végre egy részletes leírás! :)

Gyugyo képe

Gyugyo 4389 napja

Like!!! :)))

Mike255 képe

Mike255 4389 napja

Épp most fejeztem be a leírást, de azért köszi! Valóban nagyon szép helyeken voltunk! Amúgy azt hiszem az idei 3300 km-em több, mint felét veled tekertem!

Gyugyo képe

Gyugyo 4389 napja

:) leírjam helyetted?

Bp - Vác - Hont - Ipolyság - Deménd - Szalka - Párkány - Esztergom - Dorog (ott egy kóla :)))  - Pilisvörösvár - Kőbánya.

Benne 1210m szinttel, megmászva a Börzsöny és a Pilis szép dombjait. Gyönyörű helyeken jártunk. A Börzsöny egész egyszerűen csodaszép!!!

Armitage képe

Armitage 4389 napja

Gratulálok!!!!

maci46 képe

maci46 4389 napja

Gratulálok!!!

Pepe88 képe

Pepe88 4389 napja

szép :)

várjuk a részleteket!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!