nedus futás

2012.04.29 Vasárnap, 05:35:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:13:00

Távolság

30.4 km Szint: 104 m

Tempó

04:23 p/km (13.71 km/h)

Pulzus

Átlag
123
Minimum
0
Maximum
133

Edzésleírás

Ma egy élmény-nosztalgia-lelki feltöltős futásom volt .
Pont jött fel a nap , mikor kifordultam a Fótra vezető útra . A Nagytemplomig vezető országút mentén hatalmas madár koncert kísért .A Somlyó-pékség ajtaján olyan , de olyan illatok áradtak kifelé...és én teljesen éhgyomorra indultam neki , próbálgatom a folyékony frissítést . Kisalagon fantasztikus orgona-ligetek kísértek , pazar illattal . A Dunakeszire átvezető , kicsit dimbes-dombos úton jutottak eszembe azok a régi edzések Tóth Józsi barátommal....negyvenes vasárnapi futás... a Józsi hozza az én frissítőmet is...szóval tart az egész úton, és én csak követem Őt . De jó is volt !! Dunakeszi utcáin járok ( szülőfalum ) , még alszanak az emberek . De a madarak nem ! Mezei pacsirták daloltak végig , csak néha kerregett bele egy-egy szarka . Pont 15 km-nél értem el a régi dunakeszi Hotel elé , rögtön bevillan az 1984 (!!!! atyaúristen!!!)-es Dunamenti Szupermaraton harmadik napja , a fáklyafényes " befutóm" egy német lánnyal gyalogoltuk végig az utolsó 40 kilit. Pár perc múlva odaérek régi középiskolám elé - bezárták , megszűnt , mint a vele szemben lévő Müvház is ! Kifutok a VSE pályáig , ide jártunk tesi órára , itt futtatott minket Kovács tanár úr ( vajon mi lehet vele ? ) . Pillanatok alatt Horánynál vagyok . meglepődök , egész magas a víz . Imádom a Dunát . Pont itt , a rév mellett volt a nyári napközis tábor , egész nyarakat voltunk itt ( megszűnt ! ) A visszaút már nem olyan jó . Lakótelep- város-vasútállomás . Még egy kicsi öröm : lóverseny pálya- mezei OB-ék ....

 

http://connect.garmin.com/activity/172920817

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:13:00 30.4 04:23 13.71 104 0 133 123
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Boszi72 képe

Boszi72 4401 napja

Tök jó! Nagyon szépen leírtad a futás ajándékát, s néha jó visszanézni a múltba, mert rájövünk, hova jutottunk.:-) Gratulálok!

korpaZASZ képe

korpaZASZ 4401 napja

Ez nagyon szép leírás volt, soha nem jártam azon a vidéken, eddig nem is szerettem volna, de most már meggondolom:) (szóval te nem zenével futsz)

Tempód sem semmi.

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!