Hauanita Úszás

2012.04.01 Vasárnap, 10:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:29:21

Távolság

1 km

Tempó

29:21 p/km (2.04 km/h)

Edzésleírás

Hát, akkor ennyit a heti 4. futásról. Tegnap laza napot tartottam, minden fronton, úgyhogy ezúttal a mozi nyert meg a pihi :) Kell ilyen is. 
Ma pedig már tökre be volt tervezve a Home-Made Vivicitta útvonalam, ami majdnem meg is lett volna 12 kili (jó 11,6 de tökjó helyeken fog menni!!), de aztán Zoli megint eltérített. Hetek óta csesztettem, hogy menjünk már úszni, így amikor ma rám sms-ezett, hogy ő inkább úszna, mint futna, nem akartam hülyét csinálni belőle. Plusz azt is tudtam, hogy úszni is jobb együtt menni valakivel.

Így aztán Zolival és haverjával, Balázzsal úsztunk, és nagyon kellemes volt a víz, jól esett a kinyújtózós mozgásforma, és aztán a végén még a tanmedencében idétlenkedtünk, legalábbis Zoli próbált minket gyorsúszni tanítani. Ami nem is lett volna rossz, csak Zoli híján van a módszertannak, így egyszerre akar minden mozdulatunkat javítani, mi meg nem tudunk egyszerre annyifelé figyelni. A helyzet azért nem reménytelen, az 1000-esben is volt 3×50gyors+50hát.

Futásra meg: ha nem megy a heti 4 futás, nem fogom erőltetni, úgysem kell elszámolnom senkinek. Inkább élvezem, azt a heti 3-at, amire viszont örömmel jutok ki, és ez a lényeg :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:29:21 1 29:21 2.04 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!