galagyuri erősport

2012.03.31 Szombat, 17:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:50:00

Megmozgatott súly

1 kg

Edzésleírás

Hyperintenziv erősítés.Hozzá tartozik, hogy volt egy motiváló délelőtt, du megittam egy monstert majd 1 kavet majd bevettem 2 adag köptetőt (effedrin van benne). Ezek után pörgés volt.. Huzodszkodas, fekvo, hyperhajlitas piheno nelkul komboban. A 4.5. korben mar csak 10 huzodszkodas ment. Majd allo bicepsz, tricepsz aztan has, torzs, nyujtas. Vegul dupla szauna.Jo volt...

Delelott resztvettem az Obudai Sportagborzen, ahol az Élményfutárokkal gzermekfutóversenyt rendeztünk. Mari, Norbi, Zozó nélkül nem jött volna létre az esemény!! Nagyon hálás vagyok nekik!

Ott kezdődött, hogy 10perccel a rajt előtt tudtuk bejárni a pályát, ami futásra nem volt alkalmasan kijelölve, igy gyorsan átszalagoztuk. 6 futam került megrendezésre, nagy élmény volt látni a 7 év alatti és feletti kicsiket, milyen lelkesedés van bennük. A többiek vigyáztak, ne legyen eltévedés a "nehezebb" kanyarokban, Norbi stopperolt, én meg rajtoltattam és igyekeztem lázba hozni a fiatalokat....Nem sok dolgom volt. Nagyon jó móka volt összességében, Zsuzsiék jó dolgokat szerveznek. Aztán minden ott maradt Élményfutár elment testösszetétel mérésre. A 42-es pulzuson meglepődtem igy napközben, de a 12,1 testzsir magasnak tünik. Amúgy minden szuper, kivéve, hogy a jobb lábam 30dekával nehezebb mint a bal, ez még valszeg a térdtörés... Aztán ahogy jöttünk haza is kocogtunk ill. én bicikliztem. Jó kis nap volt.

Edzésszakaszok

Idő Súly
(kg)
Sorozat Ismétlés Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:50:00 1.0 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

torolt_5749 képe

torolt_5749 4421 napja

Eseménydús, közhasznú, lelkesítő program:)

Jut eszembe: a hasizom edzést hívom "kottásításnak" és a szikkadt, szálkás emberkéket kotta-testűnek:))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!