aviczian futás

2012.03.10 Szombat, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:00:01

Távolság

19.7 km

Tempó

06:06 p/km (9.85 km/h)

Pulzus

Átlag
149
Minimum
0
Maximum
170

Edzésleírás

Előtanulmányok a tervezgetett Szeged-körhöz.

http://www.mapmyrun.com/routes/view/73776254

A Körtöltés kellemes puha volt, most még nagyon jó, amíg ki nem szárad. Gyálarét körüli Tücsök utca tragikus, lényegében alig járható A Dongó utcai kereszteződésig (sitt hátán sitt). A Tisza gátja már most túl száraz, nem volt rajta kellemes futni a keréknyomban.

A Bajai úttól a Szabadkai útig valószínűleg a sínek mellett kell eljutni. A mostani próbálkozás nyáron nem kivitelezhető, mert árokmászást, szántóföldön átkelést és vasúti sínen futást is alkalmaznom kellett.

A tempó lassú volt, a pulzus alacsony, Akkor kezdtem felgyorsítani, amikor láttam, hogy éppencsak időre fogok odaérni a suliba. A pulzus is ekkor emelkedett meg.

 Induláskor hűvös volt, de amint kisütött anap, nagyon melegem lett. Kevesebb ruha és több víz kellett volna. Sok vizet veszítettem és igen eléheztem, mire hazaértem.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:00:01 19.7 06:06 9.85 0 0 170 149
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

szelidlendulet képe

szelidlendulet 4460 napja

Én sajna nem látom a linket... Regelnem kellene? Vagy meghívó kell? Igen, engem is érdekel a "túra" :-) Tápé megvan már?

bencsikp képe

bencsikp 4461 napja

A mapmyrun-on csak egy 37 km körüli tervedet találtam, de talán nem jó helyen kerestem...? Küldj egy linket!

Tavaly még arról egyeztünk meg, hogy Újszeged nélküli kört fussunk. Egyszer rajzoltam is próbából egy 50 km körüli tervet, na ehhez képest a 37 vagy 45 km (pláne Újszegeddel együtt) igen méltányos. Az Újszeged széli utakat elég jól ismerem már, ott nem lesz gond. Kérdés, mit tartunk Újszeged részének. Azért keresni fogok valami utat a töltésről a Marostői városrészbe, hogy az ott kimaradt házakat is be tudjuk keríteni. A másik, ami még módosítható: a Traktor utcából a Margit u-n át ki lehet jutni a Szőregi (Makói) útra a MOL-kúthoz.

bencsikp képe

bencsikp 4461 napja

Mikor nyomjuk a teljes kört? Mártit is érdekli, úgy láttam. Gratulálok, szép volt! Én is már akartam előtanulmányt futni...

A Bajai és Szabadkai út között én az 502-esre gondoltam... Kicsit hosszabb út, de így "bekerítenénk az ÉNy-i ipari zónát is. Onnan Szilva u.-Bp.-i út-Zápor u.-Hosszú u.-Csallóközi u. Innen esetleg a vasút mentén? De itt, meg Baktó körül előbb fel kell deríteni a terepet.

korte képe

korte 4462 napja

Ahogy látom te sem unatkoztál, grat.

Felszerelések

Nike LunarGlide +2