marky futás

2012.01.14 Szombat, 10:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:50:00

Távolság

30.8 km Szint: 910 m

Tempó

07:28 p/km (8.03 km/h)

Edzésleírás

Mivel Ispi a Spartathlonos bandájával a szokásos évi pilisi edőtáborozásukat tartották, ezért kaptam az alkalmon és leszerveztem hogy szombaton csatlakozhassunk egy jó kis szintelős edzésre. Nagy örömmel vártak a srácok. Reggel 9-kor indultunk OlJoeval P.vörösvár-P.szántó felé Pilisszentekeresztre. Ahogy közeledtünk egyre durvább hómennyiség fogadott, igazából Pilisszántó után már rallymozdulatokkal tudtunk felmenni egy brutál emelkedőn annyira síkos, havas volt. A benzintank ráadásul kezdett ürülni, kút sehol, de jött már PilisHolyCross. A faluközpontból felívelő  brutál meredek streeten speciel a kocsi nem bírt felmenni egy ezért a központban hagytuk a verdát, de marha közel volt a srácok faházikója innen. A Büntetésvégrehajtási Intézet Oktatási Központjából indultunk - a fiúk itt kecóznak egy hétig, innen tolják a futásokat (kb. 360km/hét). A srácok már nagyjából készen álltak a bevetésre, indultunk is le a faluba, majd toltunk egy kisebb kört aztán a temető mellett megindultunk fel a P-on. Innen a cél Dobogókő volt (12km).  Ebből az első 4 km-en 500 m szintemelkedés ment, nagyon durva. A pulzusom a francért se akart engedelmeskedni, ziháltam, mint kezdő pornós a forgatáson. És ez így ment kb. 3 km-en át. Ispi ls MolnárPeti mint a kámfor úgy eltüntek, OlJoe, VéghAtti, FrankTibi, Kiss Zoli csapat mögött igyekeztem tartani a futólépést. Mögöttünk voltak még ketten, Pető István és Horváth Jenő,  de őket már nem láttam, csak du. 2-kor. A marha nagy szint után beállt a pulse, és egyre feljebb is kellett kapcsolni hogy ne szakadjak le a srácokról. A hó nagyon komoly volt végig. Az első szalasz volt a legszintesebb, de a leggyorsabb is. A Z-en majd a Z+-en haladtunk fel Dobikőre. Turista, kiránduló volt bőven, ufóként néztek ránk :)))) Dobogókő alatt hatalmas hózivatart kaptunk, a csúcson szakadt. Délben értünk fel pont, a környék egy osztrák síparadicsomra emlékeztetett....hatalmas bográcsokban a kinti hóesésben készítették a babgulyások, lehetett szánkót bérelni, de az egész környék feelinges volt.

tibi

Ispi, Peti sehol, letéptek vissza. Tibi is ezt választotta, mi még 2 órát továbbfutottunk a Pilisben Attival, Zolival és Joeval. Ez már pofázós, lazább etap volt. Marha jó részeken haladtunk, a kilátás, a környezet pazar volt. 3 iszonyat testes szarvast is láttunk felvágtázni egy brutál emelkedőn. Csináltunk egy jó nagy kunkort a Pilisben, rengetege pofáztunk Attival és Zolival aztán ledöngettünk a P-on PilisHolyCrossra, így összejött a 30 killer.

A házikóban még pofáztunk a srácokkal. Nagyon alázatos, szerény sportemberek. Megköszönték hogy mentünk és a közös futást is. Mondták hogy bármikor mehetünk még jövő héten is, és jövőre akár hosszabb időre is. Napi 4 órákat futnak kb. 8 napon át, vannak benne nagyobb durvulások is, amikot pl. átfutnak a Börzsönybe és Márianosztrán ebédelnek a börtönben Tibinek köszönhetően :))))

Go to the car, a tank empty volt almost, és imádkoztunk hogy átérjünk Pomázra az első benzinkúthoz(12 km). Nagyon takarékon mentünk szerencsnére sok lejtő volt :) Sikerült!

Akikkel futhattunk: http://www.unixsport.hu/tagok 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:50:00 30.8 07:28 8.03 910 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

Hiver képe

Hiver 4480 napja

Nahát, akkor már értem, mit keresett Molnár Peti+Frank Tibi a Dömörkapuhoz vezető úton jan 21-én, szembekocogtak egy kisebb csapattal mikor mi már lefelé autóztunk.

Bozót képe

Bozót 4496 napja

Ejha, egyszer csajokat is bevesztek?

Levicopter képe

Levicopter 4496 napja

Többet ilyet nem hagyok ki !!!

szaboaron86 képe

szaboaron86 4496 napja

Sárgulok, szép lehetett nagyon! :)

Boszi72 képe

Boszi72 4497 napja

Szép kis menet, gratulálok!

szasza képe

szasza 4497 napja

ahogy atit ismerem végig ő dumált :-)

 

eftomi képe

eftomi 4497 napja

Imádom az edzés leírásaidat, néha értem is! :-) Gratulálok Márky a túrához!

yoyo képe

yoyo 4497 napja

Na te is aztán tudod,hogy kikhez kell catlakozni :))  Legalább érezted,hogy millyen mikor kapaszkodni kell mások után :PPP

Szép lehetettnagyon ...és  Gratika a pilisi crossért :) tankojjjááááááá

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!