dilisuni futás

2011.12.15 Csütörtök, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:32:00

Távolság

26.26 km

Tempó

05:47 p/km (10.37 km/h)

Edzésleírás

iszonyat nagyot szenvedtem... hátam is fáj, lábam is fáj... holnap csak egy nagyon laza van tervben, ha javul a lábam, de a szombati Balboán végem lesz :( és vasárnapra lenne még 2 óra... de még nem adom fel... Olinak nem akarom azt írni, hogy valami nem ment... (mondjuk arról hallgatok nagyon mélyen, hogy több edzést nem kicsit túlteljesítettem... ööö...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:32:00 26.26 05:47 10.37 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

dilisuni képe

dilisuni 4535 napja

basszus, nagyon igazatok van, köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat. Őszintén mindent megírok az edzőnek, illetve elmondom, hogy van ez a 4000-es cél és még ezt a 2 hetet próbálom meghúzni. Még egyszer köszi. Kicsit elgondolkodtam, hogy van-e értelme...

Levicopter képe

Levicopter 4535 napja

Nem tudok mit mondani röviden: elöttem leírták a lényeget. VIGYÁZZ NAGYON !! 2012-ben sok mindent kell teljesítenünk. :))

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4536 napja

Hello!

A lányok jól mondják,tudnak valamit...:-)Sok előnye van annak,ha valakinek van egy igazán jó,tapasztalt edzője.De csak akkor,ha teljesen tökéletes a kommunikáció,kontroll oda-vissza.Ha elhallgatsz információkat nemhogy az edzettségi állapotodról,közérzetedről,de ráadásul még sérülésről is,annak nem lesz jó vége.

Ha pedig egy edzést egy kicsit túlteljesítesz nem gond,olyan is lehet,amelyiket meg esetleg picit lekönnyíted.Elég nehéz másnak egy optimális edzéstervet írni,hidd el.De az,hogy "nem kicsit"teljesítetted túl több edzésen is az előírtat,az hiba.Akkor minek van az edző?

Jobbulást!

-Mariann- képe

-Mariann- 4536 napja

Hey! Így el fogod szúrni a közös munkát Olival! Öszintének kell lenned vele teljesen, azt is bevallani, ha valami fáj, nem megy stb! Meg azt is ha túllőttél a célon!  Gondolkodj! Arra épít, amit mondasz neki, amiről tud. Ne cseszd el!

Ésszel! Hallgass napsugárraforgóra (is)! ;-)

Ügyesen! Okosan!

napsugárraforgó képe

napsugárraforgó 4536 napja

Arra még nem gondoltál,hogy most jól kihajtod magad (a 4000 kiliért),aztán faszán lesérülsz/megbetegszel,és bukod a jövő évet?!

Nem kívánom,hogy így legyen (sőt!),de simán benne van a pakliban.Tudod,azért van a fejünkben az a szürke trutymák,hogy használjuk!!!

Vigyázz Magadra!

zozo.m képe

zozo.m 4536 napja

most már tudom mit takar a neved első 4 betűje ;)
Le a kalappal! Jó lesz a holnapi is! :)

szaboaron86 képe

szaboaron86 4536 napja

Gratulálok! Te aztán nem viccelsz,azért csak óvatosan...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!