galagyuri erősport

2011.09.30 Péntek, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:50:00

Megmozgatott súly

1 kg

Edzésleírás

Ujrakezdes. 4 napot zsinorban nem hagytam ki eszem se tudja miota…furcsa volt az egesz nap fekves, ules, meg seta se volt. A dietara figyeltem, eleg jo az erezettsegem, testsulyt ma meg mertem merni, teljesen hidratalva is 71.4kg. Ez nagyon jo. Igaz nem igy terveztem a pihenot. A terdemmel hetfon bicegni is alig tudtam, kedden meg mindig nagyon docogve. Szerdan fekves, csutortokon mar egesz jol tudtam setalni, ma kb ugyan olyan, de ez meg seta csak, az se tokeletes A duzzanat meg kicsit megvan, lepcson jarasnal faj, setanal is kicsit. Itt tartunk ma. Elegge elkeserito. Igy ma fajo szivvel az iramfutast lemondtam, sot mindenkozeli futos tervet is.  Ez nagyon bant, pedig az en otletem volt. Innen cask felfele menet van, ezt tudom, es azt is, hogy fejben dol el. Ezert aztan matol ujra edzes. Ma meg csak sulyzos, figyelve a dietara....Es persze orulok, mert a szlogen az igaz..Pain is temporary, pride is for ever. :o)

Huzodszkodas, fekvotamasz, has, alsohat, tolodszkodas, oldalemeles es vadli+nyujtas.

Edzésszakaszok

Idő Súly
(kg)
Sorozat Ismétlés Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:50:00 1.0 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

toncsofia képe

toncsofia 4602 napja

Mielöbbi jobbulást cimbora! Hallottam a balatoni programmfüzetröl, tervben van a hármas csapat... hogy hogy jutok márciusban haza, még nem tudom, de azt is megoldjuk... de meg gyógyulj meg mihamarabb!!!

csetbalu képe

csetbalu 4603 napja

további jobbulóst, kitartás és újra Tiéd a pálya:)

picikata képe

picikata 4604 napja

Ha már a lufid után nem futhatok vasárnap, majd futok a mielőbbi gyógyulásodért ... :)

Hajrá Gyuri!





RemAti képe

RemAti 4604 napja

Minél gyorsabb felépülést!

áki képe

áki 4604 napja

Rád fért nagyon már 4 nap pihenő az biztos. Te aztán gyorsan regenerálódsz az edzésekből és a sérülésekből, úgyhogy ha kicsit türelmes vagy, akkor hamarosan minden OK lesz!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4604 napja

Itt az ideje,hogy igazi body builder legyél,ne bőregér...Én is ezen dolgozom hamarosan:-)

Hősiesen lefutottad a maratont,de egy olyan terhelés sérült lábbal várható volt,hogy komolyabb sérülést okoz.Remélem,hogy kibírod,és nem terhelsz rá túl hamar,kibírod a hétköznapi ember számára teljesen megszokott mozgásszegény életformát...Majd ha már tünetmentes leszel gyúrjál bringára,az majd szépen lassan rendbehoz.

Kár,hogy egy ilyen szép futás,gyönyörű verseny után nem tudtad igazán kiélvezni a teljesítményedet,mert a sérülés került az előtérbe.

Így nagyon hirtelen kerültél a "mennyből" a "pokolba"....Tudom milyen,épp így voltam a Gemenc kupán...senior bajnok voltam még,aztán egy pillanat alatt nulla,még az eredménylistára sem kerültem fel...Nehéz volt,de már jól vagyok,köszönet érte Neked is!

Hajrá Gyuri!:-)

pátyalso képe

pátyalso 4604 napja

A lényeg ,hogy gyógyuljon a térded,ami végigrepített téged Berlinben! Egs az erősítéshez és mielőbbi teljes gyógyulást!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!