Fari bringázás

2011.09.10 Szombat, 10:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:35:00

Távolság

60 km Szint: 1500 m

Tempó

03:35 p/km (16.74 km/h)

Edzésleírás

DAVORIN MARATON Szlovákia(szlovákparadicsom)melegités után beálltunk a rajthoz,amikor mondták 30percet késik a rajt,mert sokan vannak a nevezésnél...rajt:rögtön be terepre,jó kövek közé de lehetett menni középtányéron.mondom mivel 2körös a verseny,és már "levezető"verseny ,nem tolom meg annyira az első kört,ha marad erőm,majd villantok a másodikba..egyből mentünk felfelé vagy 40percet,kis szünetekkelolyan köves volt mint tokayba a szeles,csak ez 3kilin keresztül,és még a gyökereket nem is mondom amik akkorák voltak,hogy csak ugratni lehetett rajtuk.utána mentünk egy betonos lefelén 60körül..aztán jöttek a fapallók..nagyon nagy,alattunk a patak zuhogott,mi meg vékony pallókon egyensúlyoztunk egyik kézbe bicaj,másikba a lánc,amibe kapaszkodtunk(nekem nem tetszet,megtörte a ritmusomat)innen fel le sokat aztán be egy 2nyomos dózerra ami kurva sáros volt,de ki lehetett bírni..csak mentünk-mentünk felfelé,itt kb 8an verődtünk össze..ezután jött egy brutál egynyomos lefelé,aminek a végén volt valami patak,de olyan kövek voltak,hogy hiába a vállamon volt a keró,mint mindenkinek,még igy is bele-bele akadt a kövekbe..nagynehezen legyalogoltam,innen még voltak jó erős húzások fel is,de eseménytelenül,és egyedül beértem az első körről.egész jól éreztem magam,na mondom akkor most vagy soha,neki a másodiknak..a felfelébe utólértem 2srácot,akik eléggé be voltak halva,plusz jött szembe a nyíregyi haverom ,mert ő meg bukott az elsőbe,és már nagyon fájt a térde igy feladta.na mondom akkor egyedül kell hoznom az eredményt..itt már 8adik voltab abszolutba..megint át a pallókon,mögöttem senki legalább 2percet beláttam,mondom az jó akkor eléggé lemaradtak rólam..aztán elkezdtem mászni megint a sáros részt,egyszer csak érzem hogy enged az első gumi..mondom semmi gond,gyorsan fújok bele habot..igy is volt,fel is fújta naggyábból a kereket,erre a rohadék hab  tömlője nem szétpukkan??de igen és az egész bele a szemembe..mondom mindegy még mindig nem ért utól senki,jó erőbe is érzem magam,a gumiból is csak pár tized nyomás hiányzik...na megkezdtem tehát a sáros szakaszt,mentem vagy 1.5kilit,erre megint szisszen az első kerék,és megint,mondom itt nincs mese,ennek a történetnek annyi,ezt beszívtam,fel kell adjam,mivel egy vágás volt a gumimon,és a szövet is sérült....igy megfordultam,és lapos elsőkerékkel lementem a célhoz,ami 5-6kilire volt..akiket a második kör elején elkaptam,kb 3perc mulva jöttek csak...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:35:00 60 03:35 16.74 1500 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

11 hozzászólás

kola képe

kola 4617 napja

Gratulálok, erős voltál, a defekt?? sajna benne van, mi tudjuk , mit tudsz te:))))

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4618 napja

Sajnálom Atti,hogy így alakult,pedig szép eredmény lett volna...De épp írtam nálam is,a volna az csak volna....Sajnos a bringa technikai sport,így a defekt benne van a kalapban minden versenyen.De jó,hogy a versenyzésed pozitív oldalát tartod meg szép emléknek a következő versneykre erőt ad majd.

Sz.A.T képe

Sz.A.T 4618 napja

GRATULÁLOK !!

atis.hu képe

atis.hu 4619 napja

Nagyon irigyellek ,hogy milyen hellyeken jársz !és versenyzel !

Gratulálok egyébként a teljesitményedhez ,de ki is az az állat remélem nem én !

Sipi képe

Sipi 4619 napja

Baromi jól mentél ismét Fari! Nagy gratula!

Amikor olvastam a habos utáni 2.-ik defektet, rögtön arra gondoltam, hogy jön a belső....!? Persze tömlő nélkül..., értem, habár talán meg lehet csinálni úgy is ideiglenesen, hogy valahogy végig menni..., kár basszus! Tavaly volt egy defektem Szentendrén (edzés közben), a habot olyan jól sikerült a nyomorult spray miatt befújni, hogy mindenem tiszta trutyi  lett, de a gumiba alig ment valami..... - felültem a Hévre és haza.....Azóta nem viszek sprayt....., ha kell inkább belső csere....!  

Mike01 képe

Mike01 4619 napja

Gratula Attila.

Laza: azért ez oda-vissza érvényes. Az ellenfélnek is lehet bármi technikai problémája, illetve technikailag minél profibb a kerékpár (és Farié eléggé az), annál kisebb az esély egy hibára, illetve az eredményen is javít kis mértékben (pláne ha az ellenfélnek jóval gyengébb gépe van, és senkinek sincs technikai gondja).

Fari képe

Fari 4619 napja

Laca: a külső is egy szuper roket ron volt,15ezer forintos,egész évben hibátlan volt,sőt mióta 3éve tömlőnélküli rendszerrel megyek,ez az első versny amit defekt miatt fel kellett adni.amugy itthon sehol sincenek ennyire köves részek,mint tegnap volt,és én lefelé nem maradtam le a szlovákokról,ugyhogy megvoltam elégedve...ha lett volna nálam egy belső,lehet megtudom csinálni,és a versenyzők meg is álltak segíteni,de akkor erre már nem gondoltam(csak káromkodtam)ez egy ilyen játék,tegnap mérges voltam az bizti,de ma már arra gondolok,hogy milyen jól mentem,és milyen szép helyeken jártunk....zsolaaa:tudom,és kösz

zsolaaa képe

zsolaaa 4619 napja

Sajnáélom Úgylátszik meg vagy átkozva idén :(

running Laca képe

running Laca 4619 napja

Bassz. meg!! Én ezt nem tudnám feldolgozni!! Ezek a technikai sportok kegyetlenek! Edzel egész évben, és kívüláló okok miatt kell feladnod egy verseny!! Látod hiába van 1.000.000-os bringád ha egy 100FT-os defekt miatt mégis csak a kesergés marad! Ezért jó hogy nálunk csak az emberi teljesítmény dönt!!! Azért imádom nézni a bicósokat, és tekerni is szeretek nagyon, de versenyezni soha!!! Neked sok kitartást!!!!

picikata képe

picikata 4620 napja

Mi lett volna ha minden működik rendesen....

Szép volt Attila...igen igy is! :)

atom70 képe

atom70 4620 napja

Szép volt Fari igy is! És mi lett volna, ha nem jön a fránya defekt...

Én meg lógattam a lábam a Mecsek Rallye-n. Na jó, oda azért bringával tekertem ki. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!