galagyuri futás

2011.08.06 Szombat, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:47:00

Távolság

37 km

Tempó

04:31 p/km (13.29 km/h)

Edzésleírás

http://www.bicogo.tk/, Bicogó maraton. Ugy kezdodott, hogy 9kor rajt Szolnokon. En kezdtem a bringan, a futok 15p-el utannunk indultak. Hamar felrealltam, bevarni KSMSZT-ot, aki terv szerint kb 30p-et fut. Jott is szepen, gyorsan, mert jott a zarobusz. Mellette mentem, gurultam, ez persze nagyon konnyu volt, bar mar igy is meleg.
30p es 5km elott valtottunk..es nekikezdtem a nagy melegben. Igyekeztem konnyen futni, de ebben a melegben nem volt konnyu. Szolnokrol kierve eloszor vegtelen egyenesek. Szepen lassan ertem utol a csapatokat. Volt ket fos, negyes es nyolcas. Egy fut a tobbi bringan kiseri majd valtas. Rengeteg ember.. Volt szurkolo autonk is, Zsolt&Rita. Aztan felmentunk a toltesre, ugy kb 15km korul. Itt romlott az ut minosege, de jott egy kis szel viszont. Minden frissitonel megalltam inni, mosakodni es a frissitok kozott fel tavon is ittam egyet. Tuzo napsutes vegig, kemeny volt. Sokaig mentunk a toltesen, szepen daraltam be a kisebb nagyobb csapatokat, lehetoleg szurkolat biztattam mindenkit, bar az "okosan" biztatast lehet nem ertette mindenki. Aztan le a toltesrol vissza az utra. Kozben Zsolt is futott mellettem vagy 100m-t, annak is orultem, hogy ok is jolereztek magukat. A csapatok kozt egyebkent oldoklo kuzdelem volt, mint az kiderult neha. A vege elott meg egy nyolcas csapatot beertem, buzditottam a sracot is, mire az versenyezni akart. Nem ertettem, de hosszu futasok veget erdemes kicsit megnyomni, ugyhogy gyorsitottam, mikozben lehagytam eszrevetlen a vezeto paros futokat is, mint kesobb kiderult... A befutas szuper volt, meg kis interju is keszult. Utanna furdes a kerticsapnal, kis italozas a sator alatt majd a kocsmaban (cola lightot) es mentunk az eredmenyhirdetesre....s lam megnyertuk az idei bicogo maraton paros versenyet! Nagyon boldogok voltunk! Osszidonk 3:17 lett. Hazafele egy nagy adak Meki fagyi jutalomkent! Jo kis nap volt!
Az izmaim azert gorcsolnek most rendesen, hala a vizvesztesegnek es az achillesem se koszonte meg...A tav kb volt ennyi illetve ennyi tuti.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:00:00 38 04:44 12.67 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

12 hozzászólás

Atomic22 képe

Atomic22 4657 napja

Gratulálok, jó csattanó a végén kell :)

kiscsoki képe

kiscsoki 4657 napja

Gratulálok, nagyot mentetek!!!

pátyalso képe

pátyalso 4658 napja

Változatosság győzelemmel tarkítva:)Egs.

NoHa képe

NoHa 4658 napja

Nem sámli ilyen melegben küzdeni! Nem is tudom kérdés volt-e,hogy megnyeritek, vagy sem ! :) Gratula nektek! Nyerő páros! ;)

áki képe

áki 4658 napja

Gratulálok, nyerő csapat vagytok! :-)

toncsofia képe

toncsofia 4658 napja

Gratulálok az egész csapatnak!

RemAti képe

RemAti 4658 napja

Gratulálok Nektek!

running Laca képe

running Laca 4659 napja

Nem véletlenül vagy te a Bajnok!!! Vagyis már TI!!! Gratulálok!!!/ A hosszúfutások végét mindig meg kell nyomni!! Mert én így csinálom!:))))/

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4659 napja

Érdekes.

Bicózó,vagy kocogó?Egyéni-páros-csapat?

Sok sikert a ranglista átíráshoz:-)

kiscsoki képe

kiscsoki 4661 napja

Ez tényleg jópofa. 2. 7vége, 2. siras: velencei bicaj, most+ ez

De még mindig nyaralni vagyok. :-)

toncsofia képe

toncsofia 4663 napja

Hát ez tényleg érdekesnek tünik... jó szórakozást!

RemAti képe

RemAti 4664 napja

Milyen futóversenyeket találsz. Jó futást!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!