Fari bringázás

2011.07.03 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

04:56:00

Távolság

86 km Szint: 2400 m

Tempó

03:27 p/km (17.43 km/h)

Edzésleírás

dunamaraton:rajt után a betonon egy darabig mentem akikkel szoktam,de aztán leakadtam,nem bírtam a tempót,sokan előzgettek ki,aztán a lefelében  félrecsúsztam,és megvilágosodtam is egyben,mert azért csúsztam ki,mert a kesztyűm lecsúszott a kormányról(és ez volt a kovácsin is,egyből beugrott)innen mentem ahogy mentem,de nem voltam erős,se gyors,és még az állóképességem se éreztem 100asnak..a lefelékben utólértem embereket,a felfelékben öröltem ha tartani tudtam magam..aztán a 2.dobogőkői mászás után jobb lett a helyzet,és végig tudtam előzgetni a felfelékben is..kb 50ik ha lettem eléggé levett a bukás,de ha azt veszem hogy 2hete volt,és hogy most már versenyezni tudtam,inkább hálás lehetek a sorsomnak(na innen kell megint felépíteni magam

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:50:00 86 03:22 17.79 2400 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

13 hozzászólás

Sipi képe

Sipi 4687 napja

Szép volt ez nagyon is, a bukás után tényleg az a lényeg, hogy el tudtál indulni, és versenyeztél!

Gratulálok!

zsolaaa képe

zsolaaa 4687 napja

Szerintem szép eredmény Ha más nem edzésnek jó volt

Sz.A.T képe

Sz.A.T 4688 napja

Gratulálok! Nehéz feladat a bukás után felállni és rajthoz állni. De felálltál és ott voltál. Kemény fából faragtak téged így kétségem sincs felépíted magad !!!

running Laca képe

running Laca 4688 napja

Kitartás barátom!!!!!! Kemény fából faragtak téged!!! Tudom hogy egyszer úgyis végig mész!!!

Fari képe

Fari 4688 napja

a2hétben a szervezet szerintem elvolt foglalva a regenerációjával,multhéten az 1órás edzések is totál lefárasztottak..a bordámnál meg abszolut nem vagyok még okés,ott is elmegy sok ,hogy nem tudok rendesen levegőt venni

zolle képe

zolle 4688 napja

Hajrá, szép volt.

Nem gondoltam volna, hogy nem lesz erő 2 hét kihagyás után alatt, hiszen mozogtál is közben. Nem lehet, hogy inkább fejben nem voltál ott annyira?

Menni fog ez. :)

Hajrá!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4688 napja

Atti,a lényeg,hogy újra versenyezni tudtál,ez a legfontosabb.Persze,hogy nem tudtál kihagyással ugyanúgy menni,mint 2 hete az éllel.

A Top formád most természetes,hogy nem volt meg,de az alap állóképességed a verseny második felében már dominált azokkal szemben,akik nem edzenek olyan keményen,mint te,és elfogytak.

Én azt jósolom,mert azt is szoktam,hogy 3-4 hét múlva újra Top formád lesz,sőt túllősz a múltkorin.

Kesztyű nálunk nem olyan fontos,de nálatok igen,majdnem annyira szinte mint a cipő...Mert mindkettőn nagy erők mennek át.Egy profibb kesztyűbe biztosan beruháznék,de gondolom te már lehet meg is vetted:-)

Cyco képe

Cyco 4688 napja

Jól van az, nem hinném, hogy elment az erőd, 2 hét alatt nem megy el. Most így jött össze, és tényleg az a fontos, hogy végre megint versenyeztél, egy komoly bukás után, ilyen rövid időn belül. Így "tudat alkattiban" is könnyebben, és hamarabb dolgozódik fel a múltkori bukás.  Gratulálok!

atis.hu képe

atis.hu 4689 napja

Gratulálok .

Steve képe

Steve 4689 napja

Gratulálok ... és én is várom a részleteket:)

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4689 napja

Gratu Atti,gondolom jól elfáradtál majd 5 óra alatt,azért ilyen szűkszavú a leírás.Pihenj,aztán holnap nyugodtan írj egy jó oldalnyit a versenyről,addig meg majd megesz minket a kíváncsiság...:-)

Taki képe

Taki 4689 napja

Mi ez a szűkszavú beszámoló? Dicsekedj egy kicsit, mert aki abszolútban a 9. helyen ér be, ha jól emlékszem, és jól tudom, annak van mivel!!! Gratulálok, szerintem szép visszatérés volt.

Mike01 képe

Mike01 4689 napja

Hogy sikerult?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!