Fari bringázás

2011.06.18 Szombat, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

15 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

   C(R)OSSZKOVÁCSI ::hogyan kezdjem?!az elején:rajt,után bementünk a terepre nyomtam neki,és csak néztem kikkel megyek együtt..Tordai,Reznik..na mondom mi a fasz van?én velük nem nagyon szoktam együtt menni..nyomtuk tovább,vissza a kastélyhoz,majd jött a felfelé,itt is bírtam velük menni,sőt úgy éreztem még nem is megyek maxon(verseny elején a pulzusmérőt leraktam,versenyre többet nem viszek)..aztán utólért a 2perccel utánunk induló középtáv első,utána a második helyezettje.az első elment,a második meg Hasenfratz Peti volt,és beálltam mögé,mondom majd leakadok ugyis  róla DE NEM!!!!mentem vele a felfelékbe is,és csak ugy daráltuk befelé a versenyzőket.már olyan embereket hagytunk el,akik nekem eddig az "űridőket mentek,és bírtam is ezt a tempót..nem esett jól,és valszeg valamikor leakadtam volna,de nem érdekelt..aztán jött A lefelé aprókavicsos sodrós lefelé..mentem Petivel,meg még valakivel,amikor megtörtént a BAJ !!simán mentem lefelé,és nem is tudom hogy mi meg hogy meg miért,egyszercsak bemutattam életem legnagyobb esését pörögtem vagy 3at mire megálltam,szerintem mentünk legalább 40-el lefelé....felkecmeregtem,mindenem poros vér..a bicaj lánca 2szeresen feltekeredett a hajtómüre,kiszedtem és indultam tovább,hátha..de nem volt hátha,mert éreztem kaptam egy kis sokkot,meg a combomba is fájt az izom,meg az oldalam se volt túl jól,nem bírtam szivni 100%ra levegőt...még azért felmásztam egy domba ami 250szintet takart,akikkel régen meccsben voltam,csak akkor értek utól a domb tetőn..innen kiálltam,és legurultam a célba,leadtam a csippet..életem futama lett volna ez,nagyon erős voltam,ráadásul elkisért  Feleségem ,és Fruzsi is...pedig lehet büszkék tudtak volna rám lenni,de most kaparhatom megint össze magam ...törés-repedés nincs,voltam balesetin,Dokinak köszönök érte mindent!!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 15 00:00 0.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

21 hozzászólás

Steve képe

Steve 4690 napja

...  kemény volt, de túlélted ... meggyógyulsz és lesz következő verseny amit majd büszkén néz végig a családod :)

Szab képe

Szab 4699 napja

Pfff... Kitartást kívánok a gyógyuláshoz, nagyon nagy versenyed lesznek még ezután!!

Aerodinamik képe

Aerodinamik 4702 napja

Húúú, basszus, kemény lehetett! és...Pont akkor van bukás, amikor életed formájában vagy?! Milyen az élet. Jobbulást, és nyomasd ezerrel tovább!
zsolaaa képe

zsolaaa 4702 napja

Mennyből a Pokolba ...

Sajnálom, próbáld meg pozitívan felfogni

Sokan bármit megadnának érte ha Hasenfratz-al együtt tudnának menni

mjoci képe

mjoci 4702 napja

Jobbulást. Még jó, hogy nem történt nagyobb baj.

running Laca képe

running Laca 4703 napja

Még jó hogy karcolásokkal megúsztad!:))) Amúgy meg sajnálom mert a dobogó ott lett volna!!!!! Majd legközelebb!!

Taki képe

Taki 4703 napja

Ne szarj be, nem tört semmid, majd Jahodnán megjön az eredmény!!! Addig is próbáld ki a hámosító tapaszt, amit Kila mondott, vagy vannak nagyon jó krémek is erre a célra. Viszlát Kassán!!!  :-)

torolt_885 képe

torolt_885 4703 napja

Szörnyen fájhat ! Bringának nincs baja ?

zolle képe

zolle 4704 napja

Basszus, ismét egy gixer. Szerencse, hogy semmi komoly.

Hát, jobbulást! 

pátyalso képe

pátyalso 4704 napja

Sajnálom,hogy nem sikerült,és jobbulást!

kola képe

kola 4704 napja

Hu ez nagyon durva, de egyben szerencsés is. Biztosan van ismerős (Doki) nagyon jó hámosító tapaszok, egy triatlonos kislány ue, 2 hét múlva úszott, próbáld ezeket felkutatni !!! Szerintem csak harapósabb leszel utána, bár én az esésem után leizzadtam amikor  először újra ráültem a bringára, de szerencsére gyorsan elmúlt.

necromedve képe

necromedve 4704 napja

Jobbulást!

gica képe

gica 4704 napja

Basszus, hogy mi történt veled és az a kép rólad. De szerencsére nem lett komolyabb bajod, azért vigyáznak rád valahol. Tudom, ilyenkor nem elég a szó, de te helyre fogod ezt tenni, a család pedig így is büszke Rád!!!!!  Mielőbbi gyógyulást!!

Tibike133 képe

Tibike133 4704 napja

Jobbulás mihamarabb épülj fel

Mike01 képe

Mike01 4704 napja

De jo volt olvasni a leirast, a kozepeig.... De meg jo, hogy komolyabb bajod nem lett. De ettol remelem nem fogsz tartalekon menni versenyeken felve egy esestol. Tudod: ami nem ol meg, az megerosit. Fel a fejjel, van meg sok verseny az iden, es ezen mar legalabb lathattad, hogy nagyon jo formaban vagy. Elore nezz, es edzzel tovabb (kis pihenes/regeneralodas utan), es a kovetkezo versenyre MEG erosebb leszel.

HAJRA FARI, szurkolunk a kov. versenyre is.

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4704 napja

Atti,a beszámolód első fele teljesen olyan volt,mint amilyennek vártam....Nagyon keményen edzesz,nagyon keményen készülsz,és a versenyeken nincsenek véletlenek,ott mentél,ahol a helyed van.Mountiban sajnos a terepen nagyon benne van a bukás,sokszor utólag is nehéz rekonstruálni,hogy pontosan mi is történt akkora sebességnél lefelé.

Nagyon-nagyon sajnálom,hogy ezen a versenyen nem tudtál végigmenni,láttad én is átéltem,amikor nagyon erős vagy,és történik veled bármi,ami miatt nem érsz oda a célhoz....Remélem,hamar fel tudod dolgozni,és a következő versenyen azzal az önbizalommal indulsz,hogy az előző versenyen tudtál menni a szűk élmezőnnyel.Gondolj arra,hogy lehetett volna rosszabb is...Komoly sérülés,törés,sok hetes ,hónapos kihagyás...Én mindig erre gondolok,nem arra,hogy mi történt velem,hanem arra,hogy szerencsés voltam,ennyivel megúsztam...

Egy verseny volt,nem életed versenye sajnos...

Az még előtted van:-)

Sipi képe

Sipi 4704 napja

Basszus, ez durva nagyon - néztem a képet - rólad az esés után! A lényeg , hogy nem lett semmi komoly törés ,stb...Tudom ez nem vigasztal, mert az lesz benned még sokáig, hogy mi lett volna.........?!  Nagy formában vagy, de az igazán erősek újra tudják kezdeni, megfelelő alázattal!

Gyógyulást!

Doki79 képe

Doki79 4704 napja

Lényeg hogy nem történt semmi komoly, verseny meg lesz bőven. Szerintem egyébként is büszkék rád :) A következő versenyen meg lesz még plussz motiváció, hogy felülmúld ezt.

KLuigi58 képe

KLuigi58 4704 napja

Jobbulást kívánok! Lesz még verseny bőven....

picikata képe

picikata 4704 napja

Attila,...brutális ez a torzó a képen rólad....

Nyugi...kiscsaládod  igy  még büszkébb rád!

Gratulálok a versenyhez és gyógyulj meg hamar!!!

Cyco képe

Cyco 4704 napja

Bakker, sajnálatos ! A seb begyógyul, addig az erőd sem hagy el, a következő vesrenyen majd minden összejön ! Gratulálok a teljesítményhez , igen jól mentél . 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!