Tündüs futás

2011.06.03 Péntek, 07:50:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:39:57

Távolság

5.8 km

Tempó

06:53 p/km (8.71 km/h)

Edzésleírás

Kikerültem a cuppogóst...

Ésssss ellenkező irányba mentem DD

Elfelejtetem a gps-t, nem raktam a  fejemre semmit, folyton a hajamat húzkodtam.

Még jó, hogy  a lábaim hozzám nőttek.

Az utolsó 8 percben hívott Anyám, ááá micsoda ügyesen futottam beszélgetés mellett DD

De sajnos az igazi motiváció nem jött meg a vasárnapi versenyre. Csak az a messzi-messzi félmaraton van a fejemben. Tudom, hogy ez is része a hozzá vezető útnak, de a szigetközit annyira vártam, most meg semmi.

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:39:57 5.8 06:53 8.71 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

forgi képe

forgi 4718 napja

Gyerünk, gyerünk Tündi Te leszel a jobb, legyőzöd azt a fránya kétséget! Hajrá! Aztán majd azt írod, kár lett volna kihagyni!

monique képe

monique 4719 napja

hajrá hajrá ;)

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4719 napja

írtam a rajtvonalat is ám :-)

faxau képe

faxau 4719 napja

A verseny előtt a hangulatod megjön a ...hangulattól:)

Briel képe

Briel 4719 napja

Jaj, Tündi, vannak ilyen napok. Ez így sikerült, kész, le kell zárni. Vasárnap meglátod, kimész, elkap a hangulat, az adrenalin fel, és röpülsz majd. Szurkolok nagyon!

Tündüs képe

Tündüs 4719 napja

Dehogy vagy ökör! Ha én kínlódok a fogammal azt sem tudom milyen nap van.  A múlt héten megint letörött egy kis darab az egyikből de ez idegkezelt lehet, mert nem érzek semmit. Remélem  a csontjaim ennél jobb állapotban vannak, mert ha nem akkor nagy bajok lesznek hamarosan.

Az anyagi részét pedig ne is említsük...

Sneci ha a váltóponton jön meg a kedvem, már késő , mert én leszek az első DD. De bízom benne, hogy  a két pasi bíztatása elég kedvcsináló lesz!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4719 napja

Szerintem rutinból lefutod vasárnap, majd a társaság és a hangulat meghozza a kedved ott a rajtvonalnál (vagy a váltópontnál)

torolt_4724 képe

torolt_4724 4719 napja

Hogy én mekkor ökör vagyok! De még időben:UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!!!! Isten Éltessen, és futásban gazdag éveket kívánok!:-))

Ne foglalkozz most a vasárnappal. Nem baj, ha nem vagy ott teljesen, de most már ne fuss semmit sem. Felesleges.. Amúgy megsúgom, én sem vártam olyan nagyon a maratont...Nekem ez a meleg keresztbe tesz. Egyszerűen a 10-20 km lefutása is megvisel, nem tudtam elképzelni sehogy sem fejben, hogy hogy fogok 42 km-t lefutni. Nem állt össze a kép. És hogy mikorra tervezem a másikat? Hát ha minden igaz, őszre...Vmi Pesti. Aztán novemberbe a győri....Meglátom, nem erőlködöm. Most úgy érzem hullámvölgyek vannak, néha nem esik sehogy sem a futi. Majd alakul ez is.

A fogam már alakul, még nem zárta le a dokinő, jövő héten is megyek átmosásra...Már úgy járok oda, mintha haza mennék. Aztán meg tönkre, ha benyújta a szlát....:-)))

Mindent bele vasárnap, majd gondolok ám Rád!!!!!!! Hajrá!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!