galagyuri futás

2011.04.30 Szombat, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:52:36

Távolság

25 km

Tempó

04:30 p/km (13.32 km/h)

Edzésleírás

Msziget 4kör+odavissza. Tudtam, h nehéz lesz a mai, a combjaim nagyon fáradtak, érthetetlen okból. Igy is volt, nem esett jól, na mindegy, a km gyűjtésről szól a hét. Első kör eltelt úgy ahogy, tele volt futokkal a sziget. Az uszodánál épp triatlonverseny volt. A mai sztori a 2. körben történt...Épp odaértem, mire kijöttek futni. Ránézésre 8-10 évesek. Ahogy a könyvekben, nagyon szép futómozgással mind, a levegővel viszont küzködtek rendesen. Jó volt nézni ahogy futottak. Itt a lányok fiúk vegyesen, bár fiú vezetett. Lányok közt 3. helyen is épp egy ilyen szépen mozgó kislány futott. Mire apukája bekiabált...fussál, ahogy tudsz otoléred az előtted futot és 2. vagy, fuss, gyerünk, keményebben , fussál, FUSSÁL MÁR! Szegény kislány mindent beleadott, közeledett a 2. helyhez, az apja meg csak kiabálta! Gyerünk már keményebben...A 2. helyen futó lány is erős volt, talán idősebb is és mire utólértél volna rákapcsolt. Innen nem volt kérdés. A 3. helyezettelkészült az erejével..először egy hangos nyögést hallottam, majd mikor az apja csak hajtotta kikiabált, hogy hagyjál már...

Mindez gyorsan történt, épp az én menetirányommal egyezően, ezért is követtem végig. Asszem ezért égnek ki nálunk azok a fiatalok, akik ilyen korán kezdik a versenysportot...

Aztán valahogy eltelt még 2 kör. Szenvedősen. Talán azért lehet ki a combom, mert szerdán még elég szarul voltam mikor futottam és utánna már éreztem.

Hazafele lettán V.Danit bicajjal.

Reggel szuper versenysúly:70.1kg

K: 23:42, 23:41, 23:57, 23:52

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:52:36 25 04:30 13.32 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

szuszu képe

szuszu 4756 napja

De utálom az ilyen apukákat!

áki képe

áki 4757 napja

Kemény futás, grat!

NoHa képe

NoHa 4757 napja

Én már csak az idősebbeket láttam,és ott viszont jó volt látni milyen lelkesen csinálják az amatőrök is. Szurkoltam is egy-kettőnek :)

Kellemes és gyors regenerálódást! Masszázs, szauna és tsi talán segít ...egy kis kényeztetés :)

RemAti képe

RemAti 4757 napja

Szerintem csak akkor futnál lazán, ha engem kellene kísérni. -:)  Jó futás holnapra!

Ide is írom. -:)

Az egyetemi pályára szoktam kimenni. A salak nem a legjobb állapotban van, de ez van a városnak. -:)

toncsofia képe

toncsofia 4757 napja

Pár hete mikor beteg voltam pár napig, utána én is nagyon lemerültnek éreztem a combjaim akujait.... ez teljesen normális.... egs, szó szerint!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!