steve71 futás

2011.04.10 Vasárnap, 06:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:05:00

Távolság

33.3 km

Tempó

05:33 p/km (10.80 km/h)

Edzésleírás

Rómahegy,Desi-kör és haza.Az elmúlt két napban fölös és tartalék enegiáimat feláldoztam a kertészkedés oltárán.Sajna a tegnapi közös bevetésen sem tudtam részt venni.Ezért  este elhatároztam,hogy jó lenne reggel körbe futni a Desit.Reménykedtem benne,hogy jó idő lesz.Levente segítségével sikerült időben felébrednem.Egy cerbona szelet,egy banán és fél liter víz társaságában indultam.Elég hűvös volt a hajnal,így nem bántam  meg,hogy felvettem egy hosszú felsőt.Szinte teljesen kihalt volt még a város.A bringás úton sem igazán volt mozgás.Viszont a hármasnál utol értem Anitát,akivel már rég futottunk együtt.Ezért volt miről beszélgetnünk.Együtt eldöcögtünk a hét és felesig.Ott Ő vissza fordult én pedig folytattam a magányos kocogást,madárdal,finom illatok kíséretében.MA nem akartam gyorsan futni,próbáltam az öt harmincas kiliket tartani...sikerrel.Az emelkedőn megkergettem egy fácánkakast.Olyan kis butus volt,nem jutott eszébe,hogy repülhet is.A hídon átérve kiértem az árnyékos oldalról a napfényre.A nap hétágra sütött már,így lekerült rólam a felső és pólóban futottam tovább.Az aszalói oldalon rengeteg pecás próbálkozott egy kis halhoz jutni,szerintem kevés sikerrel.De legalább friss levegőn voltak és nem egy kocsmában.Szinte az egész táj virágba és zöldbe borult.Csak kapkodtam a fejem,annyi volt a látnivaló.Mire feleszméltem már a gátnál jártam.A szél is feltámadt és egyre erősebben kezdte újra megdolgozni a tájat.A városban is megindult az élet.A Csalogány utcát is sikeresen megmásztam és már haza is értem.Természetesen csapatban jobb lett volna a mai futás,de legalább kiszellőztettem a fejem.Ezt a mai napot igazán kár lett volna kihagyni!Szép napot Sporikáim!!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:05:00 33.3 05:33 10.80 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

szelidlendulet képe

szelidlendulet 4777 napja

Egészségedre! Barátkozol már az ultrákkal????  Mármint aki ennyit fut ilyen idővel edzésként, annak a maraton csak bemelegítés..... Gratulálok!

Csaba43 képe

Csaba43 4778 napja

Csodálatos teljesítmény Pisti!Gratulálok a szuper Deseda körödhőz spori!Jó pihit!!!

sidusfelix képe

sidusfelix 4778 napja

Én életemben nem futottam ennyit! Nagyon felnézek az efféle teljesítményekre! Grt!

Deseda95 képe

Deseda95 4778 napja

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a tegnapi együttes mozgás, de örül a szívem a beszámolódat olvasva. Ezt vagányságot el kell tanulni Tőled! Egészségedre a kemény bevetés!

nalacy képe

nalacy 4778 napja

Ugye milyen jó egy lájtos edzés? Egészségedre!

macskata képe

macskata 4779 napja

Szép edzés Pisti...és nem kell mindig az őrült tempó!!Ez már közelíti az én átlagsebességemet:)) Jó pihenést!

taki66 képe

taki66 4779 napja

A Krisztusi számokat vélem felfedezni nálad több helyen.Nagyszerű edzés!!Gratula és egészségedre!!

kopi60 képe

kopi60 4779 napja

Amugy jól vagy? remélem..és gratulálok...nagyon birlak sporikám tökös srác vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd beszélünk sajna dolgozom ma éjszakáig....Pi---ba

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!