galagyuri futás

2011.03.20 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:08:43

Távolság

17 km

Tempó

04:03 p/km (14.84 km/h)

Edzésleírás

Bszm 4.nap 3.szakasz. A befutó. Ma Laca ment 2 szakaszt és nagyon taktikus versenyzéssel 2-3. helyen adta oda a dugókát. A váltókhoz képest persze. Laca most is nagyon jó csapattáts volt!! Nekem csak stabilan be kellett érnem. Azt igértem előtte végig mosolyogni fogok, ezt remélem be is tartottam. Az első dombot lazán futottam meg, majd ráálltam egy még elviselhetően kényelmes, de haladós tempóra. Ez ma kb 4perces volt, ami nagyon szuper. Mind a comb mind a védli izmaim fájtak, de izületileg minden rendbe jött, még a térdem is szuper jó volt. Végig szurkoltam az utolérteknek, Viktor, Juhász Peti, Pecsenye és néhány általam nem ismert futó. Aztán leértem a partra, az utolsó 1.5km-en végiggondoltam miért is küzdöttünk 4 nap alatt, milyen nagy élmény volt a küzdelem magunkkal, örülni az eredményeknek találkozni régi és új futótársakkal. Nagyon örültünk minden buzdításnak , szurkolásnak amit itt és a pálya mellett kaptunk! Hálás voltam minden jó szóért és igyekeztem azt másoknak is megadni.

Az eredmény pedig szuper, azt nem ragozom. A terv egy jó versenyszerű edzés volt, amiből erősebben de egészségesen jövök ki, most úgy érzem sikerült. Nem hajtottam közel se úgy ki magam mint pl tavaly.

Jövő héttől folytatjuk...azért holnap nem futóedzés lesz.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:08:43 17 04:03 14.84 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

20 hozzászólás

nalacy képe

nalacy 4796 napja

Hatalmasat futottatok, gratulálok!

Kicsi képe

Kicsi 4796 napja

Nem semmi, hogy lenyomtátok a váltókat is!

Őrült jó időt mentetek!

Gratulálok!!!!

wiszkisR6 képe

wiszkisR6 4796 napja

Grat! Szép teljesítmény!

Csaba43 képe

Csaba43 4797 napja

Óriási gratula néktek spori!!!!!!!

mjoci képe

mjoci 4797 napja

Gratulálok.

NoHa képe

NoHa 4797 napja

Oké,hogy 1.hely, de micsoda fölénnyel! Gyönyörű! Gratula! (köszi a szurkolást! A szigeten meg azért majd ne toljuk nagyon! :) )

Atomic22 képe

Atomic22 4797 napja

Gratulálok Nektek! Sok hasonló élményt kivánok! :)

ezell képe

ezell 4797 napja

Ügyesek vagytok, gartulálok!!!

necromedve képe

necromedve 4797 napja

Gratula, jók voltatok!

Pierre képe

Pierre 4797 napja

Gratulálok Nektek!!!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4797 napja

Gratulálok!Az eredmény sem másodlagos,de átjött az írásodon,hogy végig élveztétek a futást,könnyedén versenyeztetek,ahogy csak az erősek tudnak.Sok ilyen jó versenyt kívánok nektek a szezonra!

Shrek képe

Shrek 4797 napja

Nem csak a beszámolódat élmény olvasni, hanem látni titeket futni is! Azt a lazaságot, könnyedséget és természetességet, ahogy az egész mezőny legjobb idejét futottátok napról-napra! Élmény volt veletek a napi versenyek előtt és után együtt lenni pár percig! Köszönöm az elismerést és a biztató szavakat. Tudom, hogy a ti szinteteket soha nem elém el, de törekedni fogok minél közelebb kerülni hozzá. Ahogy Laca írta, folyt. köv ...

prókátor képe

prókátor 4797 napja

Gratulálok! Szépen toltad!

áki képe

áki 4797 napja

Gratulálok Nektek én is, nagyszerűen mentetek. Élmény volt olvasni a beszámolót!

running Laca képe

running Laca 4797 napja

Köszönök mindent!! Nagyon nagy voltál végig!!! Jobb párt az ember nem is tudna elképzelni!!!!!! Egy ilyen évkezdet után biztosan hogy szórni fogod az egyéni csúcsokat!!!!!!

globetrekker79 képe

globetrekker79 4797 napja

Gyuri, gratulálok, nagyok vagytok! És köszönöm a támogatást, amit adtál nekem, az edzéstervet, valóban csak végig kellett csinálni és ennyi, meglett a BSZM! Folyt. köv!

toncsofia képe

toncsofia 4797 napja

Gyuri, nagyon ügyesek voltatok.... és okosan versenyeztetek, ahogy írtad is... Örörm olvasni soraidat, iagazi sportemberek vagytok, minden téren. JÒ PIHENÈST ÈS TOVÀBBI JÒ ILL. SÈRÜLÈSMENTES FELKÈSZÜLÈST!

krisz28 képe

krisz28 4797 napja

Grat nektek !!!

RemAti képe

RemAti 4797 napja

Gratulálok a 4 napos fantasztikus teljesítményetekhez.

Sebcoe képe

Sebcoe 4797 napja

Gyuri, szuper jók voltatok! Gratulálok! Jó pihenést! Aztán ha kipihented magad, akkor futhatunk is majd a szigeten párat. :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!