Fari bringázás

2011.03.15 Kedd, 10:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:24:33

Távolság

80.13 km

Tempó

01:48 p/km (33.26 km/h)

Pulzus

Átlag
143
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

először ibrányig egyedül,ott visszafordultam a többiekre,voltunk vagy 10-12en,jöttünk is kellemes tempóba,nyíregyig,utána átmentünk a kálmánházi útra,amig jó az út,és ott fordultunk,visszafelé is kellemes tempóban tologattuk neki..jó volt,több ilyen kellene,csak még erősebb tempóba,kár hogy átcaplattunk a városon 15-20al,most szebben mutatna az átlagsebesség..jó kis edzés volt,pláne hogy csak reggel 6.30kor ettem,és mégis éhes se voltam..hiába jó az a pentacarn..kösz az edzést srácok!!!igaza van Zozónak,nem kell kint annyit kóborolni állóképességibe,ezek az edzések kellenek ilyenkor

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:24:33 80.13 01:48 33.26 0 0 0 0 143
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

14 hozzászólás

Mike01 képe

Mike01 4798 napja

Magyar atlagfizeteshez tenyleg sok. Valoszinu a sok lelkes kamasz, illetve a csalados hobbistak inkabb kihagyjak...

Taki képe

Taki 4798 napja

Még csak annyi, hogy eddig 65-en neveztek a várva várt varsenyre. Meg kell nézni a maratonokat, ott meg már előnevezésben több százan. Azt írták a szervezők, hogy 500 főben limitálják a létszámot. Szerintem meg sem fogja közelíteni.

Taki képe

Taki 4798 napja

A szépsége még az a dolognak, hogy egy 4 napos verseny, és sátorban a földön kell aludnod, mert ezt tudják csak biztosítani :-( A nevezést lehet elírtam, lehet hogy "csak" 38, de az is qrva sok!

Mike01 képe

Mike01 4798 napja

"...Írtam nekik, hogy ha a sok téli edzés miatt írnak hülyeségeket, akkor ne terheljék magukat annyira, mert mentálisan megviseli őket,.."

ezen jot rohogtem. :))))

Tenyleg.. a nevezes 48e. Es kollegam szerint meg mindig nincs is konkretum, hogy mit is kap a versenyzo ennyiert.. (Egyik kollegam is akar indulni.)

Hat... pedig az otlet tenyleg jo, + farinak meg a cel eleve majdnem otthon lenne. Meg megis (ha volt is) nem minden hetvegen van ilyen, de akkor valoszinu erre epitenek a szervezok is: sok olyan nevezo lesz, aki a verseny kulonlegessege miatt nevezne..

 

Taki képe

Taki 4798 napja

ORBEA!

Olyan jó olvasni, hogy másoknak is hasonló a véleménye a Trans Hungaria-ról. Szerintem is egy nagy lehúzás. Én még a kiírás előtt eldöntöttem, hogy 25000-ft-ig nevezek, de a felett nem. Erre kiírták előnevezésben a 48000-t. Tiszta állatság. Beírtam a fórumon, hogy soknak tartom, erre a sok műkedvalő arc elküldött a francba.Mindenki lelkendezik, hogy milyen olcsó, meg a Trans Germanyhoz hasonlítgatják, hogy az mennyivel drágább. Le is állítottam őket. Írtam nekik, hogy ha a sok téli edzés miatt írnak hülyeségeket, akkor ne terheljék magukat annyira, mert mentálisan megviseli őket, erre kussba maradt mind. Szóval már azt hittem, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de jó olvasni, hogy az ismerőseim (Fari) körében vannak még olyanok, akik hasonlóan gondolkodnak.

További jó edzést!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4799 napja

Mike az a baj,hogy ez a transz magyarország vagy mi ha egyre gondolunk,akkor nem a bringásokért van,hanem a szervezőkért horribilis nevezési díjjal,plusz vonzatokkal,szállás utazás,egyéb...Attila írta múltkor,hát botrány,aztán még lelkendeznek,hogy milyen jó hogy ilyet rendeznek,mert nem volt még...Pedig volt régen,nem az az első miként hirdetik,habár az biztos,hogy olyanból ami ennyibe kerül ez biztosan az első...

Attila keményet mentetek,és te gondolom meg sem izzadtál...:-)Durva erős leszel az idén,várom már az első versenyed!

Taki képe

Taki 4799 napja

Jólesett beállni közétek, bár a montival nem lehet sokáig tartani a tempót. Utána a tesód masszázsa csodákat tett, nagyon felfrissített. Jót mentél!

kola képe

kola 4799 napja

Gratulálok !!! Nagyot mehettetek, ha városi poroszkálás mellett is ilyen az átlag .

Mike01 képe

Mike01 4799 napja

...akarhogyis, biztos hogy mindegyiken jol teljesitesz. Mivel egyenletesen, folyamatosan es mostmar edzo altal edzel, igy eleg jol fejlodsz. Szerintem. Azert a transzMagyarorszag vagy mi az eleg jo lenne neked. Valahogy ugy kene, hogy azon tudj indulni, ha mas nem, tapasztalatnak mindenkepp jo, es te szerintem eleg jol vegig tudod majd tolni. Na nyar vegeig majd kiderul, addig meg tenyleg kar agyalni.

Addig is jo tekereseket.

Steve képe

Steve 4799 napja

Gratulálok ... szép hosszú edzés, de ez neked talán nem is hosszú:)

atis.hu képe

atis.hu 4799 napja

10-12 futó na ez csak kissebb versenyen lehetséges na erre felénk a két város futóit összeszedném  a 30000 emberből és talán lennénk 10-15 -en grat és irigység  ! ! ! ! !

Mike01 képe

Mike01 4799 napja

Mi lesz az elso versenyed az iden?

Fari képe

Fari 4799 napja

januárig ment az alacsony intenzitás,utána már a magas,most már a versenyfelkészítő jön

Mike01 képe

Mike01 4799 napja

Hat igen, a valtozatossag jo. Te nagyon sokat toltad a hosszu alacsony intenzitasu edzeseket a telen. Talan eleget is. Mostmar johetnek a porgosebbek, vagy a valtozatosak.

Egeszsegetekre.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!