Deseda95 futás

2011.02.28 Hétfő, 10:35:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:28:09

Távolság

18.13 km

Tempó

04:52 p/km (12.34 km/h)

Edzésleírás

A tegnapi hangulatos csapatedzés után, egydül vágtam neki a távnak. A hajnali hideg helyett fokozatosan melegedő,egyre naposabb viszonyok fogadtak, melynek megfeleően a ruházaton is lehetett könnyíteni. Az 1-esnél a dombra felérve megláttam szembe érkező futókat, akikben közelebb érve felismertem Csabit és Zsoltot. Fiatalos lendülettel, fitten fékeztek. Rövid eszmecsere után Csabi elcsábult, Zsolt a terveinek megfelelően haza felé vette az irányt, amit már vastagon túlteljesített. Így jár akit megfertőznek a nyúlcipővírusok!. Tehát a magányomat megtörve Csabival folytattam az utat. Mebet közben elmondte, hogy bemelegítéskét a 4-esig már egyedül elment, azt követőn Zsolttal kimentek az 5-ösig. Gyors számvetés után elmerengtem a folytatás kapcsán. Közeledve az 5-öshöz, felmerült a ogyan tovább. Csabi magabiztos válasza, van nálam magnézium, mehetünk. Egoista lévén nagyon megörültem, hogy folytathatjuk a közös edzést. Mondanom sem kell végig beszélgettük az utat, miközben a ap melege megszárította ruházatunkat, madarakat éneklésre biztatta. A Deseda partján megindult az élet, rengeteg autó mozgott, de meglepő módon normál tempóban. A 8-asnál frissités, energia pótlás, rövid szusszanás, majd indulás a tempón nem változtatva. Ahogy fogytak a kilóméterek, derültebb idő lett. Az 1-esnél Csabit megzavarták mobilján, mondta, hogy nyugodtan jöjjek tovább. Ez a váratlan találkozás Zsolttal és Csabival nagyon pozitív hatással volt rám, plussz a napsütés, a ledarált kilóméterek. Egy szó mint száz ,klassz volt a mai edzés. Egészségünkre Fiúk! Jó pihit.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:28:09 18.13 04:52 12.34 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Csaba43 képe

Csaba43 4822 napja

Köszönök szépen mindent Gyuri!Nagyon jól húztál magad után,örülök hogy taliztunk és hogy jót tudtunk dumcsizni.Egészségedre váljék az edzés sporttárs!Szép napot!Jó pihenést!

taki66 képe

taki66 4822 napja

Én is nagyon örültem Gyuri a talinak.Már régen láttalak!!:)Ha..ha..(Csak szomaton,vasárnap meg ma.)Lassan olyan vagy,mint egy családtag.Igazán szép idő volt a futáshoz.Téged idézve egy-egy ilyen találkozás csak hab a tortán.Egészségedre az edzést!!

kopi60 képe

kopi60 4822 napja

És neked is egészségedre,ismét egy fantasztikus hónap áll mögötted! Gratulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!