Deseda95 futás

2011.02.27 Vasárnap, 06:17:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:25:50

Távolság

25.56 km

Tempó

05:42 p/km (10.52 km/h)

Pulzus

Átlag
146
Minimum
0
Maximum
168

Edzésleírás

Az utólagosan megszerzett családi engedélynek köszönhetően leérkeztem a Sportcsarnokhoz már 06.30 óra előtt néhány perce. Pisti autója már ott volt, Ő bemelegítőn volt. Egy fehér, majd egy piros csikot láttam. Megérkezett Rita, majd Kopi. Pisti befutott, az idő elérkezett, indultunk. A Zsillénél árkon-bokron át csatlakozot Zsolt a csapathoz, miközben Kata kerékpárjával kerülővel ért uton Bennünket.. Megkezdődöt a hangulat fokozás a február végét meghazudtoló, igazás friss, de tiszta levegőjű reggelen. Néhány anyós vicc után felnőtt viccek következtek, máris a tóparton voltunk. A Deseda nagy részén ismét a jég lett az úr. A gázló madarak, hattyúk, vadkacsák, illetve vadludak nem adták fel, keresték a táplálékforrásokat. Egyetlen kutyasétáltatóval találkoztunk, csakMi töltöttük ki a partot derültségünkkel. A 8-asnál Kata száguldó fotóriporter gépével farkasszemet néztünk, majd Kata és Zsolt (teljesítve a havi jól kiszabot normájukat) térült-fordult. A négyes fogatra redukálódott csapat Rita edző vezetésével nekivágott a terep szakasznak. Futótársaink sárfutását a természet megörökítette fagyott lábnyomok formájában, amely időnként póbára tette az izületeinket. Megnyugtató volt, hogy a Füredi részen sem találkoztunk az erdei szakaszon kóbor ebekkel. Annál inkább örültünk a 67-es közelében  fákon ugrándozó mókuspár látványának, akik meg a láttunkra "mozgásképtelenné" váltak. Meglepődve tapasztaltuk a 67. főút hidja alatt is be volt fagyva a Deseda. Innen már haza felé futottunk, de a beszéd már gyérült. A nehéz, göröngyös terep komoly odafigyelést igényelt. A hangulat javításra téma Nyafika lett, a hatás nem maradt el. Máris a gáton jártunk, ahol kellemetlen Dk-i barát rohant ránk. Egy gyors frissités, indult az utolsó szakasz. A 3.5-esnél az edzőnk felmérte az energia készletünket (tartalékot), majd visszafogottá vált. Felmérte, hogy a férfi nem volt többségben. Az 1-eshez érve felmerült egy grátisz Zaranyerdő kör, de az ötlet nem hozott osztatlan sikert. A Sportcsarnok közelében várt ránk Kopi edző bá fia Geri, egy személyes fogadó bizottság. Holnap lesz 14 éves a legény, ez úton kivánok neki erőt, egészséget, boldogságot, sport eredményeket. De ne felejts el Geri, hogy holnaptól a cselekedeteidért már nem az Öreged, hanem TE felelsz! Bonts pezsgőt!

A szivem szakadt volna meg, ha a mai napot kihagyom, köszi sportársak. Ez után még unokázhattam is. Kell ennél több? Egészségére a mai edzés minden résztvevőnek. Aki nem volt ott, nem hiszi el, hogy a leírtak a valóságnak megfelelnek, járjon utánna!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:25:50 25.56 05:42 10.52 0 0 168 146
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Rita 34 képe

Rita 34 4823 napja

Minden szóról szóra így történ! Jó lesz majd vissza olvasni hónapok, évek múltán.....

Egészségedre!

kopi60 képe

kopi60 4823 napja

Azt hiszem a Pécs Harkány előtt egy héttel igazi főpróba voltállóképeségünkből..és senki nem vallott szégyent.Hatalmas gratula a gyönyörű,mesébe illő leirásodhoz.Továbbra is szép napot kivánok,és köszönöm a jó kivánságot Geri nevében is..

Csaba43 képe

Csaba43 4823 napja

Csodálatos leírás spori!Gratulálok ehhez a szuper Deseda körhöz!Kellemes pihenést!Egészségedre Gyuri!

steve71 képe

steve71 4823 napja

Nagyon örülök Gyuri,hogy el tudtad cserélni a szabad napod...le a kalappal Ildi előtt,igazi belevaló Feleség!!!

Jó pihenést és szerdán találkozunk!

taki66 képe

taki66 4823 napja

Ismét Jókait meghazuttoló leírásban részesítettél bennünket!Én máris sajnálom,hogy nem mentem(mertem?) tovább veletek.Szép,családias,unokázós hétvégét!!

melath1@ képe

melath1@ 4823 napja

Hát ezt tényleg kár,hogy kihagytam,de kicsit korai az idöpont(nekem).Nagyon szuper edzést csináltatok,de a hangulatot jóbban irigylem.Finom a nedü.Az üveget majd visszajutatom.Gratula a napotokhoz.Szépvolt.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!