nedus futás

2011.02.27 Vasárnap, 06:33:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:35:00

Távolság

43.6 km Szint: 1350 m

Tempó

06:18 p/km (9.51 km/h)

Pulzus

Átlag
128
Minimum
0
Maximum
152

Edzésleírás

Tegnap délután terveztem meg ezt a kört . Az útvonal : Csobánkán tettem le az autót , aztán a piroson felkocogtam a Kevélyre . Onnan a zöldön jó sokáig , hosszúhegyi-út , Hosszú-hegy , aztán a Pilis szerpentinen fel Pilis-tetőre. ( ott van az egyik kedvenc szakaszom , kicsit hullámos , nagyon jól futható . Most ráadásúl pár centis friss hó van , nagyon szuper érzés volt itt futni . Felettem már kék volt az ég , gyönyörű fehér minden , a környező csúcsok még ködben és eközben csicseregnek a madarak . Élveztem minden méterét . ) Mikor a zöldet időlegesen elhagytam , a piros+ volt a társam egy darabig. Dobogókőre hamar felértem . . Onnan a sokat "használlt " sárgán mentem a Tölgyikreken keresztűl Lajosforrásra . Felfutottam a piros+-on , aztán a zöld háromszögön a Kis-és Nagy Csikóvárokon keresztűl le Csobánkára . 

  A fő célom az volt , hogy egyenletes tempóban , egyenletes pulzussal menjek végig , úgy , hogy mikor vége lesz még azt érezzem , hogy még simán mennék tovább . Ez sikerült , végig jól éreztem magam , bár , az utolsó lejtők már nem estek jól a combjaimnak . Kellemesen elfáradtam .

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:35:00 43.6 06:18 9.51 1350 0 152 128
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

solkima képe

solkima 4825 napja

Nagyon szép. Örülök, hogy jól megy. Üdv, Miki

juc képe

juc 4828 napja

Pilis az egyik kedvenc hegyem, a Hosszúhegyet már mi is futottuk a Karesszal és Antival, bringával pedig bejártam már a többit is. Pilis tető nagyon komoly... dejó hogy ilyen lazán futogatod ezeket, irigykedem... legközelebb szívesen elkísérlek, de azt hiszem én inkább bringával mennék... :)

yoyo képe

yoyo 4828 napja

De jó ki útvonal nedus..Igen a Hosszú-erdő-hegyen a gerincen több kilit lehet klasszul hullámozva futni..az a rész  nekem is tetszik.

Szép hosszút mentél Gratulálok ,és az átlagod is egészen elképesztő terepen !

Gida képe

Gida 4828 napja

Hű de irigyellek...Így leírva átéreztem én is, szép lehetett.

Egészségedre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!