Tündüs futás

2011.02.09 Szerda, 07:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:10:11

Távolság

11 km

Tempó

06:23 p/km (9.40 km/h)

Pulzus

Átlag
165
Minimum
150
Maximum
172

Edzésleírás

Na ide válaszólok a múlkori monerd hozzászóláshoz. Tényleg nem foglalkozom vele, de ha szeretném lefutni a 16 kilit (mint megérdeklődtem 2 órán belül,akkor közben nem árt figyelgetnem, olyan ez a mint a vivi, egy bizonyos tempó alatt felvesz a busz, csak itt nincs busz).

Változtattam a futásokon. még lenne 3 hetem az edzéstervből, ami lényegében tempó futások, vagy nincs edzés. De szükségem van nekem arra, hogy február végére amikor verseny sehol legyek teljesen a topon?

Egyenlőre úgy néz ki a májusi óvári minimaraton 16 kilijét válalnám be, de más okokból lehet ez is elmarad. Addig pedig még bőven van időm.

Az edzéstervvel csak annyit akartam nyerni, hogy képes legyek 10 kilit egyfolytában lefutni. Ez sikerült, úgy gondolom inkább futogatok, olyan tempóval ahogy jólesik, persze, ha lesz kedvem lesz tempózás is, aztán át lehet írni az edzéstervet ha már biztos az óvári verseny.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:10:11 11 06:23 9.40 0 150 172 165
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

14 hozzászólás

Tündüs képe

Tündüs 4830 napja

Majd mindjárt megnézem a karácsonyi rohanás 11 kiklis eredményeit, de szerintem dünnyögök továb....

torolt_4724 képe

torolt_4724 4831 napja

Figyu Tündüs! Nézdd már meg az én sebességemet, majdnem egyforma a Tiéddel....Én amolyan kényelmes futó vagyok ám, Stojesz megtudja ezt erősíteni...:-))) Úgyhogy nem tartozom a zergebrigárdhoz......:-)))

Tündüs képe

Tündüs 4831 napja

A bringázás a futás után van csak így rakja össze a napló.

Na most jót nevettem, méghogy  a flexi hajt engem...örülök, ha  a kondenzcsíkot még látom utánad és nem porlad szét a levegőben mire odaérek DDDD

 

monique képe

monique 4831 napja

még a verseny vs a meghalásról: úgy kell, hogy csak valahol a második felében halsz meg valamennyire (fokozatosan) de lehetőleg a célnál még tudj sprintelni picikét :). ha hosszú verseny (10k-nál hosszabb), akkor pedig csak a végefelé (utolsó pár km) szabad elkezdeni meghalni.

torolt_4724 képe

torolt_4724 4832 napja

Ügyes voltál, menni fog az a 2 órás terv! Nomeg majd hajtalak,jobbhíjján, mer én is ott leszek...Móváron:-)) Egészségedre és hajrá!

faxau képe

faxau 4832 napja

Bringázás után egy ilyen futás...Grat!

Tündüs képe

Tündüs 4832 napja

Vivi: még nem tudok semmi bíztatót, ezért úgy veszem, hogy nem megyek.

Briel én nem vagyok elégedetlena tempómmal. De ha matematikailag tényleg az a 2 órás 16 kikli tempója amit Móni írt, akkor minden ok, sőt akkor nagyon minden ok...

 

Köszi mindenkinek!

monique képe

monique 4832 napja

Briel mondja jól. nincs abban semmi ha edzésen lassan futsz, ha ez amúgy nem kimerítő. 7:30-as tempó az a 2 órás 16km, de full egyértelmű hogy ez a 2 órás 16km már most is bőven menne neked sima edzésen is. :D

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4833 napja

Tündikém kedves! Ma fényévnyire leelőztél!!! Gratulálok!!!

Briel képe

Briel 4833 napja

Tündi, remek a tempód, nézd meg, mikor kezdted az egészet és hol tartasz már most! :) (én hogy örülnék egy ilyennek!) Szerintem beleraksz néhány tempó edzést és azt se fogod tudni, hogy mi fán terem a záróbusz. Már a 6:22-t se látom veszélyesnek különösen, ha figyelembe veszed, hogy csak 172-ig ment fel a pulzus. Mint Móni mondta: versenyen egy picit meg lehet halni, Pátyalsó meg úgy fogalmazott, hogy versenyen illik kifulladni. Szóval ha ez a laza tempód, akkor egy kis versenyes belehúzás esetleg a végén magasabb pulzussal, egészen kitűnő lehet. Május meg hol van még...

Hajrá!

RunKa képe

RunKa 4833 napja

Azért márciusban már iktass be tempókat.  A vivire nem is jössz ? Szép tempót nyomtál ! Ügyes vagy, záróbusz... hamvát se látod majd.

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4833 napja

nagyon nyomod, Te lyány :-)

Tündüs képe

Tündüs 4833 napja

Kösz stojesz!

stojesz képe

stojesz 4833 napja

Egy kicsit nem figyelek és micsoda tervek!!! Gratulálok, hajrá előre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!