Tündüs futás

2011.02.05 Szombat, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:53:16

Távolság

8.28 km

Tempó

06:26 p/km (9.33 km/h)

Pulzus

Átlag
160
Minimum
143
Maximum
172

Edzésleírás

Reggel összedobtam a pogácsatésztát , míg kelt futottam. Érdekes, a töltésen az átlagpulzusom mindig magasabb értéket mutat. Pedig itt lasabban futottam, hogy barátkozom  az egyenetlen fűvel,a második lejövetel  a töltésről nem volt kellemes, úgy tűnik nem fogom szeretni a  terep körülményeket. Errefelé egy nyamvadt földút sincs, ahova lábusszal lehetne kimenni.

Ma térképezni fogok, hátha találok megoldást.

Nagyon meleg lett.......

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:53:16 8.28 06:26 9.33 0 143 172 160
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

monique képe

monique 4836 napja

szerintem nem a 3 fok volt meleg, hanem a napsütés. nyáron melegben a tűző nap árnyék nélkül veszélyes is lehet futáskor. úgy 10 fokkal melegebbnek számít, ha közvetlenül rád süt a nap.

Tündüs képe

Tündüs 4836 napja

Hmm, nem láttam állatot, még nincsenek a kifutókban, de nem hiszem, hogy be fogok látni hozzájuk. A bejáratnál van az állatsimogatós rész, na ott mindig van egy kis buké, főleg, ha szellő sem mozdul. Szoktam mondani, ha Anyum elhozza  a Samu kutyát és kimegyünk sétálni, a kutya azt gondolja én  a menyországban lakom....

A gondom az, hogy sürgősen mennem kell 3/4-es rucikért mert nekem még nincs tavaszi-nyári öltözetem, van egy rész ahol az aszfalt meleltt magas fal van, és pont telibe süti a nap, itt izzadtam rendesen. Nagyon izzadós vagyok, most a 3 fokban is törölgettem a "bajuszomat" (tavaly  a kánikulában még csak gyalogoltam), kíváncsi leszek hogy fogom bírni az idén.

A pogi remekül sikerül el is fogyott, sima tejfölös lett megszórva napraforgómaggal.

Én is erdei ösvényeken szeretnék futni.....Tegnap körülnéztünk, vannak egy picit messzebb kertek, ahol földes az út, de a kijutás miatt nem éri meg. Az egyik, hogy egy nagyon forgalmas út mellett megyek több kilit, a másik, hogy  a vasút oldalában ami ráadásil ferde és zúzott köves. E gyik verzió sem tetszik, marad az állatkerti kör, azzal vigazstaltam magam, hogy itt egyszerű lesz nyáron  a frissítés, csak berakom a ház elé a virágoskertbe és minden 4 kili után iszogatok. Ja és majd meg fogok edződni és akkor bemelegítésnek kifutok a  Püspökerdőbe, meg levezetésnek vissza... Ez kb 10 kili és az erdőben 4,7 a legkisebb kör, szóval ehhez még edződni kell....

forgi képe

forgi 4837 napja

Szerintem csak szokatlan a hőméréklet és hirtelen változott az idő, azért írod a nagy meleget. Egészségedre a futást!

monique képe

monique 4837 napja

egyenetlen füvön magasabb a pulzus adott tempó mellett, mert kevésbé hatékony a mozgás, mint sík aszfalton. ez van :) azért lehet ezt szokni :) én mondjuk ha terepezek, akkor nem futok füvön, csak erdei ösvényeken meg ilyesmi, ott is picit magasabb a pulzus, mert az utak is egyenetlenek, főleg ha sok a kő. :)) de ez nem zavar egyáltalán. a füvön futás "extranehéz", azt utálom.

Briel képe

Briel 4837 napja

Gratula, Tündüs! Egyenetlen terepen jobban kell koncentrálni, egyensúlyozni, mittomén, biztos magasabb a pulzus. A terep körülményeket a többiek sem a pulzus, hanem a környezet szépségei és változatossága miatt szeretik. :)

Egészségedre.

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4837 napja

A meleg az viszonylagos fogalom, majd nyáron kedves, ez csak bemutató még csak, itt Szoboszlón csak +3 fok volt ma max. A terepen-fűben valló futásnál vigyázni, nehogy egy ürgelyukbe belemenjél mert akkor néhány hétig biztos nem tudol futni....

Remélem, hogy jól sikerült a pogácsa, imádom! Milyen? Tepertős, krumplis, sajtos, kolbászos....

Szép futás volt! Gratulálok!

RunKa képe

RunKa 4837 napja

Hány állatot láttál menetközben :D  ??? Egs ! Terepen az én tapim szerint magasabb a pulzus.

Győri vagy ? Á, sebaj, egyszer elmehetnénk együtt egy terepfutira, jó az !  Szokjad!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!