csetbalu futás

2011.01.08 Szombat, 20:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:48:07

Távolság

10 km Szint: 40 m

Tempó

04:49 p/km (12.47 km/h)

Edzésleírás

reggel felkeltem 6:30-kor, hogy megyek egy kényelmes kört. valami perverz módon újraértelmeztem a "seggfej" fogalmat. ágyból ki, szokásos célzós dolgok, egy pohár víz, majd mintha mágnest éreznék az ágy felől. azt nem tudtam eldönteni, hogy a fejemben, vagy a seggemben van az ellenpólus, mindenesetre visszavitt... innen a seggfej...

újratervezés ... 9:30.... Drágám, indulnunk kellene bevásárolni... budaörs, ikea, ha már ott vagyunk, decathlon...

haza, egész délután a szájbavágott ikeával legóztam, kicsilányom által kiválasztott szekrénysor... rohadjanak meg, csak összezúztuk:). ránéztem Katára félúton, ha végzünk, én futok. rámnéz, aszongya... rádfér...

úgyhogy elindultam. 10 perc után éreztem, hogy itt ha már így bennem van az érzés, engedni kell 5 perc vagy az alatt, hadd vigyen. vitt. hú de jó volt. végén kánaánban szilva, heineken. meg a komplett dunaújvárosi női vízilabdacsapat bulizósszerkóban, rozéfröccsel kézben végignézte, ahogy a csapzott futógyerek bejön levezetni... :)  érdekesek ezek a mai 20 éves sportolólányok....:)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:48:07 10 04:49 12.47 40 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

prókátor képe

prókátor 4904 napja

Jó kis gyümölcs a szilva! Ja! A futásod is király volt!

Shrek képe

Shrek 4905 napja

Maraton előtt javaslom kapcsolódj majd be egy irodaház bebútorozásába ... :D:D:D ... Jó mozgalmas szombatod volt, nem írigyellek. A tempóhoz grat, csak a szilvától meg ne macskásodjon a lábad!

nalacy képe

nalacy 4905 napja

Van ez így, hogy győz a jó meleg ágyikó. Az Ikeához nincs hozzáfűzni valóm, ha lehet kerülöm. A futásról kapcsiból ez jutott eszembe: akit a tavasz (füstje) szele megcsapott! Aztán a leírás elolvasása után: ígx kell kiereszteni a gőzt. Te Balu, nem lehet, hogy csak azért mész le futni egy kicsit, hogy utána bemehess a Kánaánba vizilabdás csajokat nézegetni?...DDD Egészségedre!

Felszerelések

Asics GEL 1140