Furlong csapatsport

2011.01.04 Kedd, 20:45:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:45:00

Edzésleírás

A tavalyi bajnokkal játszottunk tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk. Sajnos mostanában elég gyengén szerepeltünk, rendre döntetleneket illetve egy gólos győzelem vagy vereség jellemezte a csapatot.

 

A mostani meccs iskola példája volt annak, hogy egy fecske is tud nyarat csinálni. Eljött hozzánk játszani Fekete Róbert (FTC Futsal NBI illetve Ausztria Vien játékosa) és kegyetlenül össze fogta a csapatot. Velem játszott házul nagyon higgadttan és jól tudtunk össze játszani. Igaz korábban is játszottam már vele így nem volt idegen számomra a játéka.

Élvezetes meccs volt, ahol végül 7-4 nyertünk, de hozzá kell tennem, hogy a kapusunk cipő nélkül játszott és 5 kapufát lőttünk így inkább rájuk nézve volt hízelgő az eredmény.

Összesen 5 percet pihentem, végig a pályán voltam és egyszer sem hibáztam. Rólam most nem kaptunk gólt. Eszméletlen együtt játszani olyan valakivel aki ennyire olvassa a játékot és alkalmazkodik a mi stílusunkhoz.

 

A másik Futsalos játékosunk (Ő is Robi) )most nem volt, így nem volt irányítási probléma sem. Élvezet volt játszani és ezt kívülről is élvezet volt nézni.

 

Néha egy - egy trükk, pontos higgadt játék. Ez kell !!!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:45:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!