Marui futás

2010.11.30 Kedd, 11:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:30:00

Távolság

5 km

Tempó

06:00 p/km (10.00 km/h)

Edzésleírás

az első edzésem futópadon... elég szörnyű, de hidegben kényszermegoldásként most sajnos erre fanyalodtam... Mikor lesz már nyár??? Éljen a globális felmelegedés!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:00 5 06:00 10.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Marui képe

Marui 4905 napja

igen, már elkezdtem beszerezni a téli, meleg futócuccokat! Téged csak csodállak, hogy ebben a sötét, hideg időben is képes vagy hajnalban kimenni futni. Hogy csinálod??? :-)) Én még csak kezdő vagyok, és próbálom hozzászoktatni magam a gondolathoz, hogy reggel sötétben és fagyban futok... De biztos, hogy kipróbálom, mert a futópados megoldást nem nekem találták ki. Olyan unalmas és monoton, és mintha köze sem lenne a futáshoz. Tényleg nehezebben veszek levegőt a fülledt edzőteremben, mint a friss levegőn...Azért le a kalappal előtted!!!

eeszteer képe

eeszteer 4905 napja

Tudok egy boltot, ahol nagyon-nagyon szuper öltözeteket lehet kapni:))) Olyanokat, amiben abszolút komfortos érzéssel lehet futni akár -10 fokban is, ezerszer jobban fogod érezni magad, mint a futópadon...  És nem mellékesen ennél hatékonyabb immunerősítő, mint télen szabadban sportolni, nincs is a világon!!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!