VéZsé futás

2010.10.30 Szombat, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

12:32:00

Távolság

88.5 km

Tempó

08:30 p/km (7.06 km/h)

Edzésleírás

Piros 85. Rengeteg jó élménnyel gazdagottam ezen a versenyen,és ért egy-két meglepetés is. Fidóékkal indultunk neki a versenynek és bár próbáltam az elejét nem elfutni ez nem mindig sikerült. Szöval ötven kiliig nagyon jól esett a futás, aztán éreztem hogy elfogynak a lábaim. Nem volt olyan része a lábamnak ami ne görcsölt volna. Szóval Vikiéket nem akartam hátráltatni és egy határozott -Én kiállokkal.el is váltunk egymástól amit már akkor is nagyon bántam ,de ma valahogy nem ment a futás és nem is akartam hogy miattam lelassuljanak.Jó volt nézni őket -ahogy távolodtak-hogy milyen energikusan futnak tovább. Én is próbáltam valahogy összeszedni magam és a Csárdában egy pohár sörrel és egy colával újra indítottam a "rendszert". Szóval ötventől hatvanig nagyon szenvedős futást produkáltam. Soha még ilyen rossznak nem éreztem az állapotomat. Aztán eszembe jutott az a z "alak" a tavalyi UB-ről -aki én voltam-feladás után ahogy fekszik hajnalba egy sátor alján szét fagyva és ez valahogy átsegített a nehézségeken:-)))Nem hittem volna hogy az iszonyú görcsök elmúlhatnak de elmúltak és utána már egész jól ment a futás.Pláne mikor megtudtam hogy Laciék beértek és Viki meg is nyerte a nöi versenyt.  Ez nekem is erőt adott bár az éjszakai futóverseny nem az én műfajom valahogy elbotorkáltam a célig.Tanulságok : elöször is felkészületlenül nem megyek többet versenyre,kevesebb verseny,több edzés másodszor :egyre kevesebb hibát követek el futás közben de még van mit javítani ezen a téren is.Öltözet választás profi energia pótlás amatör . Köszönet a verseny szervezőinek hogy lehetővé tették számunkra hogy nekünk "csak" futni kelljen. Köszönöm Fidóéknak a társaságot és a logisztikát is:))))))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
12:32:00 88.5 08:30 7.06 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

VéZsé képe

VéZsé 4960 napja

köszönöm Nektek!Most így utólag vissza gondolva,ebből a versenyből profitáltam a legtöbbet. Talán közelebb került Athén is :-)))

toncsofia képe

toncsofia 4961 napja

Ez olyan, mint a nagy ÈLETBEN is: az ember nem a gyözelmekböl, sikerekböl tanul igazán, hanem a fájdalmakból, kudarcokból... De azokból tanulni, az fontos... Gratulálok Zsot!!!

solkima képe

solkima 4961 napja

Tanulságos. Neked is és az olvasónak is. Gratulálok.

mateve képe

mateve 4962 napja

Azért ez is nagyon szép lett! GRATULA!!!

Fidó képe

Fidó 4963 napja

Gratulálok Zsolt! Mi azért biztosak voltunk benne, hogy nem adod fel, ezt meg is beszéltük Vikivel. Szerintem nagyon szép időt futottál, és biztos szép emlék marad neked is a piros 85.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!