monique futás

Verseny2023.10.14 Szombat, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:24:34

Távolság

5 km Szint: 37 m

Tempó

04:55 p/km (12.21 km/h)

Pulzus

Átlag
186
Minimum
0
Maximum
194

Edzésleírás

Az 5 km-es táv egyelőre még nem megy továbbra sem. A 3 km táv megy, az 5 km még nem. Óvatos kezdés (4:40 alatt 1. km) 1,5 km után megint volt az a megmagyarázhatatlan leszabályzás és rosszul lettem. A pulzus beragadt ettől 187-en, és nem ment feljebb 4 km-ig, ami szintén nem volt normális..... a 4. km az meg 5:22 lett, egy kis minimális emelkedővel, de ez akkor is hihetetlen..... az utolsó km valahogy megint sikerült 4:39 körüli tempóval 192 pulzuson.... csak azért, hogy hamarabb beérjek és érjen véget ez a szörnyűség. Nem tudok többet erről a PW-ről írni. Legalább azért 25p-en belüli..... Utána rosszul voltam délután is, kb. beteg voltam. Másnapra izomlázam lett, ez is miért???? Valószínűleg még kell 1 év, mire tényleg rendbejövök valamennyire. Addig meg futok, ahogy tudok. Ezzel véget is ért az idei versenyszezon, mert a hörgők miatt még nem versenyezhetek hidegebb időben.

(41. hely 1165 nőből)

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 175 napja

Gratulálok a helyezéshez, soha ne fussál rosszabb tempót még 80 évesen sem! Viszont két irányba indulnék el a probléma megoldásában. 1. Nem volt-e túl gyors a kezdés? Nem-e lett volna jobb mondjuk beállni egy picit lassabb, de egyenletesebb tempóra? 2. Fejben mennyire voltál ott, mert nekem úgy tűnik, hogy valahogy elvesztél fejben menet közben. Hiszen sima ügy nálad a 4.40-en belüli tempó, annak azért menni kellene legrosszabbként is a 4.50-en belülinek is, ráadásul nem is volt vészesen hosszú a táv. Ha 4 km után megy a 4.39-es tempó akkor táv közben sima ügynek kellene lenni az 5 percen belüli tempónak is. Még egy nagyon fontos dolog: ALVÁS!!!!

lassukapitany képe

lassukapitany 181 napja

Igen, meló mellett nagyon nehéz. - Nagyon drukkolok, a terveidhez! ;)

 

3:38 tök király, nekem 3:52 volt az első (és eddig utolsó). :) Nem tudom, képes leszek-e megdönteni, most a távok jobban érdekelnek... Persze már írtam, a melózástól mennyire félek, hogy akkor a sportolásom kárára fog menni. - Szóval nem tudom, mi sikerül majd.

 

Álom:

- Tavasszal Félmaraton.

- Ősszel Maraton.

- 2025-ben első ultra.

 

Aztán nem tudom, mi fog ebből összejönni.

 

De nem gondoltam, hogy Téged is vonz ez az irány is, mint lehetőség. :D - 24 órás, hú, az nagyon kemény lehet. :D

 

Ja, ide írtam Neked:

https://edzesonline.hu/edzes/4524813

 

 

Hajrá-hajrá a további edzéseidhez! ;)

monique képe

monique 182 napja

(Ultrából max 12 órát vagyok hajlandó versenyként. Esetleg egyszer, egyetlenegyszer 24 órásat bulinak, poénnak vagy valami. De rendszeresen versenyként NEM!)

monique képe

monique 182 napja

Köszi itt is. :) Igen, már tudom azóta, hogy miért volt ilyen rossz. Picit sok volt az edzés, és végül kiütöttem magam múlt héten, mert a futásra még rápakoltam kevés alvást sok munkával:) Sajnos...Ebből most fel kell épülni, ez visszavetett kicsit.

Majd lesz maraton, ha már eleget gyorsultam, új PB-t szeretnék maratonon (is), márpedig magasan van a léc, 3:38 alatt volt meg az első  (és eddig egyetlen) maratonom ugye. :)

lassukapitany képe

lassukapitany 192 napja

Hát ez gyors volt! - Legalábbis, ha magamhoz hasonlítom. - Nekem nem menne ennyire.

 

Sajnálom, hogy rossz élmény volt fizikailag, de lenyomtad. A tapasztalat is sokat jelent.

 

Szóval a szumma, az, hogy gratulálok! ;)

 

Nem gondolkodtál lassabb, de hosszabb távokon? Maraton, ultramaraton?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!