csattogoboka futás

2010.09.05 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:59:05

Távolság

13.9 km

Tempó

04:15 p/km (14.12 km/h)

Edzésleírás

Nike párban Judittal.

Rettentően rossz volt. Már az elején éreztem, hogy nagyon nem megy. Kb. 4'10"-ben akartam kezdeni, hogy aztán majd meglátjuk mi lesz. Na ebből gyorsan kicsúsztam. Kb. 10-nél utolértem Lillát, de nem bírtam vele menni. A 10 kili 42'50" lett, ami vicces, mert ez eddig a legjobban, de ennek csak az az oka, hogy még nem futottam normális 10 kilit.

Folyamatosan lassultam, tényleg iszonyú rossz volt. Végig szúrt az oldalam (hol jobban, hol kevésbé)-miért szúr az ember oldala néha futás közben? Ezt komolyan megválaszolhatná valaki...

De legalább kipróbáltam, milyen kissé meghalni. (mondjuk annyira nem sikerült, mert beérkezés után 5 perccel már futottam tovább, de ennél jobban biztosan nem tudom kihajtani magam)

A jó hír viszont, hogy eközben a lábam nem fájt (pedig ez volt az első igazán tempós futásom több, mint 2 hónapja), mondjuk nem is versenycipőben futottam, mert az Edzőbá aszondta, hogy a biztonságra megyünk... :)

Nagyon rossz állapotban vagyok, egyelőre elképzelésem sincs, hogy lesz ebből kevesebb, mint 2 hónap alatt valami forma... :(

Judit tök ügyes volt, így 1:29.08 lett a vége. Kb. ennyit terveztünk asszem...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:59:05 13.9 04:15 14.12 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

11 hozzászólás

sogyu képe

sogyu 4988 napja

Az orok elegedetlent hallottuk:)

D.Attila képe

D.Attila 4988 napja

Szép volt Nóri!

ezell képe

ezell 4990 napja

én is ott voltam mint szurkoló, de nem láttalak sajnos:-(

Grat Csattogó, majd jobb lesz, lassan, fokozatosan...

csattogoboka képe

csattogoboka 4990 napja

Ja, meg az előtte lévő 3 napot is... :)

jocccc képe

jocccc 4990 napja

azért nem olyan rossz ez, 1:30as félmaratoni tempó. és majd ha a verseny előtti szombati napot pihenéssel töltöd, sokkal jobb lesz!:)

lójer képe

lójer 4990 napja

Szeritem legyél teljesen elégedett! Ilyen szélben, sérülés után ez tök jó. Egyébként pedig írigylem a problémádat, szeretnék én valaha ilyen időt futni

Pierre képe

Pierre 4990 napja

Gratulalok! Szerintem ez tok jo eredmeny! Es szuper, hogy a labad is rendben. Oldalszurasrol majd irok, ha nem hulye cseh billentyuzeten leszek. ěčřčšžýř :)

Noncsa képe

Noncsa 4990 napja

Ez nagyon szép idő!!Gratulálok!!

monique képe

monique 4990 napja

gratulálok!! nem egészen értem hogy mi volt benne a rossz, sztem tök jó tempó, főleg h úgy lett 10km PB-d, hogy nem is 10km volt a táv, hanem több...! és tök jó h a lábad rendben!

amúgy szerintem a nagyon meghalás és az 5 perccel később futni tudás között nem sok összefüggés van. én a tatai 7km-en teljesen meghaltam már 1-2km után, teljesen, ennél jobban nem lehet, kivéve az utolsó néhány száz m-t, mert ott még annál is jobban meghaltam. :) (vagyis 1 módon lehet jobban, ha elájulsz a célban, de azzal max. 5 mp-et lehet nyerni! az az 5mp meg nem éri meg.) a lényeg, hogy 5 perccel később már nyugodtan tudtam volna megint futni. (futogattam is, amikor kimentem wc-re meg ilyenek. jól esett.) a szervezet gyorsan összeszedi magát, ennyi, sztem. :)

ripetti képe

ripetti 4990 napja

Tényleg nagyon szép volt. Gratulálok.

mjoci képe

mjoci 4990 napja

Nagyon gyors vagy.
Gratulálok.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!