galagyuri futás

2010.08.12 Csütörtök, 06:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:27:37

Távolság

19.7 km

Tempó

04:27 p/km (13.49 km/h)

Edzésleírás

Msziget 3kor+odavissza. Na ma mar faradt voltam. Fejben nem, jot aludtam, de izomzatilag nagyon. Az izuletek viszont teljesen okesak. A tervhez kepest gyorsabb voltam. Tulajdonkepp nagyon jok ezek a reggeli kozephosszu futasok. Kozben teljesen kikapcsolok, csak a futasra figyelek. Es nagyon szepek a reggelek. Azert belejottem ma is es aztan csak nyomam, nyomtam. K:23:36, 23:22, 23:23.

Ezennel ma teljesen gyogyultnak tekintem magam. A sok km ellenere teljsen jok a labaim, az achillessel egyutt. A sztorija, hogy ha valakinek segithet, vagy legkozelebb nekem...: SzuperBalaton utan fajdult meg, marciusban a 4 nap kemeny aszfalt utan. Fajdogalt azota, hol jobban, hol kevesbe. Altalaban a tipikus reggel huzodik ill. futas elejen huzodik, aztan elmulik kozben tipusu achillesfajas. Futni lehet vele, de a gyorsito edzeseket nem birja ill. neha ok nelkul is felerosodik. Szoval azota tartott. Mi segitett? Pontosan nem tudom, de a kovetkezok biztos: visszaalltam alapozni foleg sok ill. meg tobb de normal futassal es semmi verseny! Jobb vadli erosites lepcsoszelen heti 2-3 alkalommal. Nyujtas futas utan, neha kulon is. Aztan most meg volt egy cipocsere is, de ez mar hab a tortan.

Most 1 hete egyaltalan nem erzem a futas elejen se! Pedig 3 hete gyorsito edzest is csinalok, de szigoruan kontrolalt terepen es mennyiseget. Hurra!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:27:37 19.7 04:27 13.49 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Shrek képe

Shrek 5018 napja

Örülök a gyógyulásodnak, tanulságos amit leírtál! Grat az edzéshez!

wiszkisR6 képe

wiszkisR6 5018 napja

Örülök hogy minden ok a lábaddal!

RemAti képe

RemAti 5018 napja

Szia!

Jó, hogy leírtad a probléma megoldását. Jó tanulság. Hasonló problémával küzdők én is. Közben sikerült néhány hasonló cikket megtalálni.

http://www.futanet.hu/cikk/futas-fajdalommentesen-avagy-hogyan-szabadultam-meg-achilles-in-problemaimtol-

http://www.edzesonline.hu/cikk/9/az_achilles_ingyulladas_okai_megelozese
http://www.futas.net/cikkek/achilles/

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!