Sövi futás

2020.03.27 Péntek, 14:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:44:15

Távolság

14.01 km

Tempó

07:26 p/km (8.06 km/h)

Edzésleírás

Körmend, Rábapart, Rába-töltés, Várkert

A Rába túloldalán kezdtem, de a Rőzsegát magasságában kis bozótharc után nem találtam átkelési lehetőséget a Rábán - a recsegő, elég lyukat vasúti hidat egyedül nem mertem bevállalni - itt nagyjából 3-4 percet szórakoztam el. Visszafelé itt egy nagyobb kutya miatt kellett 5 percet sétálnom. A túlparton Pinyóval futottam össze, aki a defektes bringáját tolta éppen haza, vele is beszélgettem 5 percet, a stopper leállítása nélkül (ez kb. 5 km futás után volt). Innentől viszont nagyjából folyamatosan futottam már. A strand felé tettem egy kört, majd a szokásos Várkert nagyköröm ellenkező irányba, 1-1 kör futás a HŐR pálya és a városi sporttelep futópályályán, végül a Rába töltésen berki fele és vissza a kocsihoz a bárkaházhoz.
Jó volt látni most is, hogy sokan kimozdultak, de vicces volt látni olyan kézenfogva sétáló, fülessel zenét hallgató párokat, akik a szabadon lévő kezükkel telefont nyomkodtak fel sem néztek abból - így én is majdnem nekik futottam.
Egyre jobban szeretem ezezket a hosszú futásokat, sok érdekes és mókás dolggal lehet közben találkozni.
Futás közben 2-szer ejtettem útba a kocsimat, ahol tudtam vizet inni és szőlőcukrot enni, más frissítésem nem volt köztben. A tempóm azért amikor futottam, akkor jóval 7 percen belül volt, az elején lévő sok szünet miatt csúsztam csak 7 perc fölé összességében.

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!