Wierchen futás

Reggeli edzés2019.02.09 Szombat, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

07:58:15

Távolság

57 km Szint: 1930 m

Tempó

08:23 p/km (7.15 km/h)

Edzésleírás

Nem sokon múlt, hogy ne adjam fel a startnál. Közel két órát álltam a sorban. A Szervezés valahogy ezt a feladatot évről évre egyre gyengébben oldja meg. A szervezés többi része szerencsére nem lehet panaszom. Az ellenőrzőpontokon és a célban minden rendben működött.
Az útviszonyok idén nagyon megengedőek voltak. Normafa-Csacsirét-Erzsébetkilátó részen nem volt dagonya és különösebb libasor. Kaán Károly kilátó-Hűvösvölgy jeges volt, de azért a hómacskával egészen tűrhetően lehetett volna haladni, ha nem ugrott volna le mindig a cipőmről.
Virágosnyeregnél nagyono elbíztam magam és a Sárga jelzésen mentem, csúszott is és még tömeg volt, maradni kellett volna a jól bevált kéknél.
Nagyszénás után megjött a köd, a látótávolság kb 1,5 méter volt, perbálhoz közeledve el is kavarodtam egy kicsit.
Itt viszont már anynra ritkás volt a mezőny, hogy teljesen egyedül voltam. Kis keresgélés után  észrevettem 3 futót és elkezdtem utánuk menni. Hamarosan ismerős is lett a terep és már tudtam ,hogy hol is vagyunk. A srácok pont elkezdtek rossz irányba menni, szóltam nekik és onnantól a maradék kb 20 km-en együtt mentük. Így volt aki húzzon. Eddig a pontig azért csak bele belefutottam.
Ilyen gyorsan még nem teljesítettem. Jó ha 6 an voltak a sportcsarnokban mire odaértünk. Sokkal jobb így mint a tömegben. Állítólag 4000 körüli induló volt idén Oo.

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!