Dangercat futás

2019.01.19 Szombat, 09:53:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:49:07

Távolság

31.5 km Szint: 1258 m

Tempó

07:16 p/km (8.25 km/h)

Edzésleírás

Zebegény - Z- - Z-; K- - K- - Törökmező - K-, P- - P- - Z háromszög - Gubacsi-hálás - Köves-mező - K+ - Nagymaros - K-, S négyzet - K- - S- - Szent Mihály-nyereg - S- - Szent Mihály-hegy - S- - S barlang - K barlang - S+ - Dobozi-orom - S+ - S kör - S- - Remetekereszt-bérc - K- - Köves-mező - K+ - S háromszög - Zebegény

 

Téli Börzsöny L táv bejárás...sikerült beletennem két kilométert, kicsit még többet is, de ott már a korrigálást nem mértem bele. Mit ne mondjak, rendesen megcsinált mentálisan a Börzsöny. Teljesen ismeretlen terep, ráadásul a tél minden arcával (hó, jég, durván saras részek), három olyan patakátkeléssel az elején, ahol szinte garantált volt, hogy némi víz kerül a cipőbe az átjutás során. Mindez befagyott környezettel, így ha a fák, kövek segítették is volna az átkelést, akkor a becsúszás veszélye állt fenn.

Iszonyú koncentráció volt végig a terepviszonyok és az ismeretlen utak jelzései miatt is, úgyhogy rettenetesen sokat kivett belőlem ez ma fejben.

Azt hiszem a pálya bizonyos részeit a drága Naszály is megirigyelné, főleg a Sárga barlang jelzés rézsüjét és a Kék barlang jelzés mászását felfelé...lesz mit megemésztenem a jövő vasárnapi versenyig. Nagyon jó, hogy megéreztem a terepet ma, mert ez a tapasztalás rohadtul kellett az éles versenyzés előtt. 

Börzsöny...az első apró lépést ezennel megtettem feléd:)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:49:07 31.5 07:16 8.25 1258 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!