foxmulder futás

2018.08.04 Szombat, 07:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:31:00

Távolság

17.5 km

Tempó

05:12 p/km (11.54 km/h)

Pulzus

Átlag
166
Minimum
0
Maximum
186

Edzésleírás

Az előírás másfél óra futás, a végén negyed óra gyorsan (4:43 tempóban)

Kiskőrös - Remerenció - Felsőcsábor - "soltvadkerti körforgalom" - Kiskőrös

Alaposan elszámoltam magam, későn indultam, elég meleg volt, de azt hittem bírom, ráadásul vittem magammal fél liter vizet, amit 4 kilinél raktam le.

Meleg ide, vagy oda, kényelmesen tartottam az 5:10 körüli tempót, úgyhogy a csábori kereszteződésnél (6 kmnél) nem fordultam vissza, hanem tovább futottam Soltvadkert irányába. Aztán 9 kilinél hirtelen abba maradt a jóleső érzés, és azon matekoztam, hogy mi legyen. Ha visszafordulok, akkor az már hosszú lesz, de lesz vizem, ha tovább futok, és körbe megyek, akkor hamarabb visszaérek, mert úgy emlékeztem, hogy 14, max. 15 km a kör, otthon frissítek, és futok egy jó utolsó három kilit.

Ez többszörösen rossz ötlet volt, mert egyre melegebb lett, árnyék sehol, víz sehol, és a táv is lényegesen hosszabb lett, mint amire emlékeztem, az 53-as úton pedig jó nagy volt a forgalom, úgyhogy végig szívhattam a kipufogógázt.

Annyi gyorsításra telt, hogy a befejező három kiliből az utolsó lett 4:58-as, egyébként 15:04

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

foxmulder képe

foxmulder 2114 napja

Köszi Gabi! Amúgy a leírás szenvedősebb volt, mint maga a futás, most szívesen újra kimennék, annyi különbséggel, hogy inkább oda-visszakát futnék kis frissítőkkel.

hadzsi képe

hadzsi 2114 napja

Azt elhiszem, hogy 30+ fokban nem esett jól a végén belehúzni, de már azért is megérdemelsz egy kalapemelést, hogy kimentél, és megcsináltad a másfél órás futást!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!