abrokanita bringázás

Reggeli edzés2018.07.08 Vasárnap, 11:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

07:30:00

Távolság

65 km

Tempó

06:55 p/km (8.67 km/h)

Edzésleírás

Zoli elcsábított megint Hejcére.
Rendben megérkeztünk 10óra körül, kajáltunk, összecumóztunk és miután köszöntöttük a szomszédot, elindultunk montizni :O
Én arra számítottam, hogy megyünk valami hasonló kört, mint legutóbb csak végre egy picit folyamtosabban és tempósabban, mivel csak ketten mentünk...öhm, nagyon nem ezt tervezte Zoltánka :P
Elindultunk a túraútvonalon, köveken, tobozokon, emlekedőn-lejtőn, fölúton, embernyi gazban, csalánban...a fák közé bevetettük magunkat. Néhol a szántóföldek közt valamelyest szimpatikusabb úton hamar rájöttem, hogy nekem ez nem tetszik. 
Göncnél szóltam, hogy térjünk át aszfaltra különben hazatalicskázok :D
Így Telkibánya felé haladtunk tovább. Ez már testhezálló feladat volt. Telkibáynán megebédeltünk, majd folytattuk tovább utunkat. Egy murvás, köves, kavicsos úton viszonylag hosszan kacskaringóztunk egész aranyos kis emelkedőn, új utakat is felfedezve, mire kilyukadtunk Kőkapun. Ott egy picit megpihentünk, utántöltöttünk, bámészkodtunk a tónál és egy nagyon szép, bár kekeny, de kellemes lejtőn lecsorogtunk Újhuta Óhuta és tárdai, majd Regéc és Fony irányába. Gusztustalan emelkedők is voltak útközben, így mikor Zoli mondta, hogy lerövidíthetjük szántóföldek közt Hejcéig...belemmentem. Az még egy kellemes is fenékrázós 4-5 kili volt... Baromi jó volt megérkezni a zuhany alá. Sokat káromkodtam az úton, de klassz élmény volt ez is :)
Ott aludtunk Hejcén. Aszterrel és Krisztiánnal megismerkedhettem, fincsi pesztos pasztát vacsiztunk, majd úgy aludtam be, hogy észre se vettem mikor sikerült.
ŰReggel 5:30-kor keltem. Összepakoltam, fini bundáskenyér reggeli a kertben:) és 6:30kor indultunk haza.

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!