solkima futás

2010.01.17 Vasárnap, 08:13:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:38:50

Távolság

20.6 km Szint: 600 m

Tempó

07:43 p/km (7.78 km/h)

Edzésleírás

Szervezett ttúra futva Visegrád - Pilisszentlászló - Leányfalu között, a piros úton Vörös-kő érintésével, Steve, Gergő és Ricsi társaságában. Maga a közös futás jó volt, noha az ereszkedés Vörös-kőről már fájdalmas volt. Történt ugyanis, hogy tegnap megcsúsztam és beütöttem a lábujjamat. Komolyabb, mint elsőre gondoltam.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:38:50 20.6 07:43 7.78 600 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

solkima képe

solkima 5239 napja

Köszi a hozzászólásokat.
atom képe

atom 5240 napja

Gratulálok a CCC-s sorsolás eredményéhez, és sikeres felkészülést kívánok! De előbb a lábadat gyógyítsd meg teljesen, hogy aztán újult erővel eshess a hegyeknek!
Ezüsthegyi képe

Ezüsthegyi 5242 napja

Szia Miklós! Köszi a látogatást! Én a Pilisen a szerpentin tetejéig, a hosszú egyenesig futok. Nagyon jó hétvégéd lehetett, gratula! Legközelebb nagyon szívesen csatlakoznék hozzátok hosszú terepi futásokhoz, én általában vasárnap szoktam kapni a 3 óra körülit.
Sipi képe

Sipi 5242 napja

Gratula a 2 naphoz ,klassz lehetett (a sérülést leszámítva....) ,képeidet ismét végignéztem ,nem csak az ujjakat ,gyönyörűek......! ! 
Sajnálom ,hogy nem bírtam menni vasárnap.....:((  
yoyo képe

yoyo 5242 napja

De szép lehetett az erdő ,nagy irgylés a részemről ,hogy nekem más programom volt :/
De van még túra bőven ,és a tél is tartja magát :))
Gratulálok !
atom képe

atom 5243 napja

Gratulálok, nagyon szép két nap volt! Ma percre azonos időt mentünk Visegrádtól Leányfaluig :). A lábujjadnak pedig jobbulást, csak óvatosan vele, amíg helyre nem jön!
gergő képe

gergő 5243 napja

hali,
jobbulást, remélem nem lesz hosszú a gyógyulás! köszi a hívást, jó kis futás volt.. remélem hamarosan futunk együtt újra!
nyaff képe

nyaff 5243 napja

Gyönyörű helyeken jártatok, a fotokat nézegetve "lélekszépítgetés" történt nálam :-)

Yoyokával  2008-ban (?) jártunk erre, nyáron, végig a piroson (50km). Meseszép volt akkor is, és a vadálló kövek nem lopták be a szívembe magukat, mert nehéz, sziklás és csúszos terep volt, kész nyakkitörés. Akkor vajon milyen lehetett most, kicsit havasan, kicsit jegesen? Ez bizony sokkal több cillagos teljesítmény, mint 5, gratulálok (és kicikét irigykedem)!
Steve képe

Steve 5243 napja

Mielőbbi felépülést ... és valóban csak a hosszabb ereszkedéseknél volt érzékelhető a sérülésed hátráltató hatás a hegymeneteknél mit sem lassultál ... szép túra volt, örülök, hogy együtt futhattuk :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!