pityu127 bringázás

Tour de Pelso2018.06.02 Szombat, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

06:37:00

Távolság

200.8 km Szint: 700 m

Tempó

01:59 p/km (30.35 km/h)

Edzésleírás

Elso Tour de Pelso versenyem, es egyben az elso 200 km-es tekeresem :).

Megismertem az igazi bolyban tekerest. Mozessel utaztam le kb 150-es atlagsebesseggel), es ott tobb masik Poly-s emberrel talalkoztunk (Kovacs es Melicher Andras, a japan csoka, egy masik, idosebb Istvan. Andrast is lattam, Feri+Anita). Az a terv hogy egy bolyban tekerunk mar a legelejen megdolt, lemaradtam toluk a lassu rajtban. de aztan mindig volt egy-egy boly amihezt csatlakoztam. Az elso nagy boly a frissitoig tartott, ott szetszakadoztunk. Lett helyette kissebb. Normalis, 34-35-os tempoval mentunk jo sokaig; a masodik frissitonel talalkoztam Kovacs Andrissal, aki bukott a bolyban :(. Ki is allt kesobb. Es a csefusz-os Ricsivel is talalkoztam. Gyorsan tekert, de tobb ideig frissitett.

Egy kis 15 perces frissito zazport is kaptunk a vege fele, ami egesz jo volt. Csak a zokni azott at tole, ami nem volt annyira jo. A vege fele mar csak 4-5 fos bolyokban tekertem (volt par arc, akikkel szinte vegig), es tobbszor en is vezettem a bolyt. Az utolso 20 km mar nem esett tul jol, nagyon bemelegedett a ket labam a cipoben.

De aztan beertunk, az utolso 200 m-en sprinteltem is :). 6:37-et mertem magamnak bruttoban (mert "maraton szabadon" rajtszamot vettem, amit nem mertek chippel), amibol kb 10 perc volt a 3 frissites.

Mozessel megettuk a palacsintat amit adtak, aztan belemasztunk (bringasmezben) a balcsiba, meg fotozkodtunk a Siofok feliratnal a parton.

 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!