zolle futás

2018.04.14 Szombat, 14:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:38:45

Távolság

10 km

Tempó

03:53 p/km (15.48 km/h)

Edzésleírás

Káptalantóti, rövid duatlon (10km futás - 40km kerékpár - 5km futás);

Gyönyörű, napsütéses nap volt, nyári meleg. "Mivel éppen ráértünk", legurultunk Balázzsal a világ végére, hogy megütközzünk egymással.
Láttam az előnevezésen Kremmer Zoli nevét is - gondoltam, akkor már lesz kire felszívni magam, ha Balázs véletlenül nem bírná a tempót, de mire leértünk annyira nem volt kedvem megküzdeni vele (Zolival).
Melegítésre nem sok idő, 30 perc maradt és iszonyat fáradtnak éreztem magam. A terv azért nem változott, menni Kremivel!
Rögtön a rajt után sikerült mellé, majd picit elé kerülnöm. Az elején még nagyon ott jött mögöttem, de érezhetően szakad le. Picit csodálkoztam, mert ez az Ő tempója volt. Azért Én csak mentem és/de nem tartottam túl jónak a 38 percen kívüli 10 kilit (máskor is ilyet megyek). Még jó h volt frissítés a futópályán, mert azért szükség volt rá.
Bringapálya elég kemény (dimbes-dombos), a kis széllel már nem is számolva - volt mit küzdeni! Néha valami bogarak is csíptek (beérve egy méh csípést is sikerült beazonosítanom - még 2 nappal később megvolt a nyoma), de a szürkemarha állomány szép volt. Néha előztem, talán engem is, de csak a senior pozícióm megtartására figyeltem. :-) Nem érztem erőt, de 1:09 körül sikeredett a hosszú depós befutással együtt.
Már csak egy kis futás várt (5 kili), amin sikerült mindenféle pozíciót megtartani és kerek 20'-el befutni.

Össz idő 2:09:45 lett:
Abszolút 9. hely és korosztályos első. :-)

Összeségében elégedett vagyok, de hiányoltam a bringán az erőt, a koncentráltságot.

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

plezerm képe

plezerm 2211 napja

Hát ez nagyon szép volt. Gratula!

janosib képe

janosib 2211 napja

És azt se felejtsük el, hogy Flander Marci nem nagyon vert meg :-)

Nagyon szép menet volt!

hadzsi képe

hadzsi 2212 napja

Összességében én is elégedett vagyok veled, de azért a második futást tényleg ellazsáltad kicsit...:-) Viccet félretéve, dícséretes, úgy egyben az egész!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!