Hauanita futás

2017.09.02 Szombat, 16:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:52:52

Távolság

9 km

Tempó

05:52 p/km (10.21 km/h)

Edzésleírás

Azt hiszem, kitrükköztem az időjárást. :)

Eredeti tervek szerint estefelé futottam volna, ahogyan ilyenkor ősz elején szokásom, ámde úgy tűnt, érkezik a front és vele az eső. Egy darabig úgy gondoltam, lesz, ami lesz, ha esik nem futok, majd holnap, de mire úgy 4 körül végeztem a teendőimmel, beborult, ám esni nem kezdett. Vártam itt egy kicsit, hogy jön-e az az eső vagy sem, de nem jött. Közben kiagyaltam, hogy nem megyek el a Holt-Maros felé, ahogyan eredeti terveim szerint gondoltam, mert ha annak a túlszélén kap el az eső, akkor 4 km-t ázok, arra meg valahogy nem vágytam. Így itt a környéken futottam azt a 3 km-s kört, amit csak nagyon nyűgös időkben vagy betegségből, sérülésből feljövőben futottam 1-1 alkalommal, de most 3-szor. Úgy voltam vele, hogy ha esni kezd, akkor sem ázok túl sokat, hamar haza bírok menekülni, ha meg nem, hát legrosszabb esetben lefutok 9 km-t. És ez történt! :)

 

Ráadásul ritkán történik olyan, hogy ilyenkor ne levágjak, hanem hozzá is tegyek a távhoz (a Holt-Maros kör 8 km lett volna), és még élvezzem is. Illetve, amikor korábban agyaltam itt a környéken lévő kisebb köreim duplázásán, triplázásán, mindog tartottam attól, hogy a 2.-ra már nem lenne kedvem elindulni, de ez sem volt probléma. A 3 km nem hosszú egy körnek és az ismétlés szám sem volt riasztó, kifejezetten gyorsan eltelt a 9 km, gyorsabban, mintha egy nagy kört mentem volna. Van még lehetőség ebben a körben, úgy érzem.

 

Ésvégül: ez egy teljesen jó hét lett, nagyon elégedett vagyok magammal, vállveregetés. Remélem, tudom tarani a továbbiakban is a heti 3 futás + 1 keresztedzés kombót!! Jó lenne, szeretném nagyon.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:52:52 9 05:52 10.21 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Nike Zoom Winflo