Tündüs bringázás

2017.07.01 Szombat, 10:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

07:26:21

Távolság

124 km

Tempó

03:36 p/km (16.67 km/h)

Edzésleírás

Fertő-tó kör

 

Pénteken érkeztünk Hegykőre sátorral. A kemping egybeépült a termállal, ez erősen csökkentette a napi költségeinket és nagyban növelte a regenerálódás sikerét.

Ami hiányzott: nincs közösségi tér, ha esik az eső csak a sátorban tudunk kajálni, amúgy nagyon tiszta  a mosdós része de  a dömösihez képest nincs felszerelt konyhája. Ez talán abból is adódik, hogy a lakók 95 százaléka lakóautóval jön és osztrák-német állampolgár, a lakók átlagéletkora túl a hatvanon...

Előny, hogy mindhárom nap használhatjuk nyitvatartási időben a medencéket, illetve reggel 6-tól a termálmedencét, pedig akkor még semmi nincs nyitva.

 

Szombaton esőre ébredtünk, már majdnem lemondtam mindenről, végül 10:15-kor elállt az eső és el tudtunk indulni.

Balf után megcsinálták a kerékpárutat a szőlők közt, jó kis dombozás lett belőle. Nem siettünk, mert nem akartam faros fájást és  a tanácsokat meghallgatva, nem nyomtam erőből, inkább mindig kisebb nyomatékon pörgetve. Így viszont nagyon viccesen nézhettünk ki, mintha sosem tudnám utolérni Imit :)

Szerettük  a burgenlandi kisvárosokat, most is nagy volt  a nyugalom, el nem tévedtünk egyszer sem, pedig térképünk sem volt.

Podersdorba terveztünk egy nagyobb nézelődős kajálást, betoltunk egy kebapot.

Sajnálattal vettem észre, régebben én már végigmentem ezen a körön, akkor még 4 kúttal is találkoztunk, most csak egy helyen töltöttünk kulacsot. Ilmitzben sikerült találni egy  spárt 2 perccel zárás előtt, lett vizünk is, nyugodtan jöttünk tovább.

Végig hatalmas felhők kerültek bennünket, sokszor láttuk az esőfüggönyt, de az égiek velünk voltak. A szél meg természetesen fújt, de ugye az  jár hozzá :)

 

Magyarba visszaérve sokat időztünk  a lúdakat nézegetve Mexikópusztánál egész kint van az út mellett  a víz, egy karnyújtásnyira voltak tőlünk.

Visszaérve a kempinbe zuhanyozás után eleredt az eső és szakadt egész éjjel....ekkora mázlit. Közben szentségeltem mert kilyukad  a matracom, de úgyis utáltam, nem bántam, hogy a földön alszom, jobban bírom a keményet, és nem is kérek helyette újat, javítani nem tudtuk, car helyen van a lyukacska... . A jobb térdem fájdult meg picit az emekedőktől, de ezt is sikerült kiáztatni a termálban vasárnap reggel. A seggem meg sem mert nyekkenni.

124,75 km tekerés 7:26 össz idő 9:51

Megyünk legközelebb is :)

Az órám ennyit bírt:

 

 

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:26:21 124 03:36 16.67 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Sneci-ke képe

Sneci-ke 2498 napja

De fura, mi többször körbetekertük, de mindig az ellenkező irányba mentünk... ne kérdezd, hogy miért...

A következő tókör a Balcsi lesz?

Egs

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!