Tündüs túra

2017.06.04 Vasárnap, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:43:00

Távolság

16.56 km Szint: 400 m

Tempó

13:28 p/km (4.46 km/h)

Edzésleírás

A következő  választható táv 35 km volt, de Imi még csak huszason volt velem, és a térde fájós, nem feladni akartam, hanem egy jót sétálni, teljesítménykényszer nélkül

Tök örültem, hogy végre  a Sokoróba is csinál valaki túrát, figyeli legyenek jelek, mert régen azok kissé hiányosak voltak.

Vagyis ezt csak gondoltam.

Rengetegen voltak, ennek ellenére a helyszíni nevezés teljesen gördülékenyen zajlott. Rögtön fotó is készült rólunk, megkaptuk a vonalkódunkkal!!!! (ott rögtön nyomtatva névre szólóan) ellátott itinert, szép vastag színes papírból térképvázlattal, matematikai adatokkal.

A távokat megkülönböztetően más színű szalaggal irányították, amúgy lehetetlen volt eltévedni, a jelek és  a szalagok profi módon voltak kihelyezve.

A célban azonnal nyomtatták az oklevelet, kaptunk virslit és limonádét. Majd újabb fotó készült. Ezzel ki is merült a mini táv kiszolgálása, a frissítőkön nyugodtan kínálhattam volna  a hátizsákomból valamit. Volt ahol két falat müzliszeletet nyújtottak felénk tányéron, a folyadékot is kérni kellett. Bár ezt csak az első ponton egy borospincében követtem el, itt kértünk a fröccsből koccintani, hogy  a helyzet komolyságát is méltassuk.

Rég jártam erre, jó pár km régi futóterepem tartozéka volt, míg rá nem jöttem akkorákat esek, kiesek a versenyekből,  ha tovább erőltetem.

Most is megbotlottam egy csonkban, jól meghúzódott  a seggem, most megint nem tudok ülni. Pedig tegnap a  masszőrnél már tök örültem, hogy úgy érzem magam, mint egy kindertojás, már lefejtette az összes izomcsomós réteget, már hozzáfér a belső fájásomhoz, erre megint elcseszem...grrrr

De  a lényeg, hogy jól éreztük magunkat, kiszakadtunk a város és  a munka zajából. Szép helyeket láttunk, feltöltődtünk.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:43:00 16.56 13:28 4.46 400 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

RunKa képe

RunKa 2525 napja

Élmény egy-egy túra, nálatok szinte kuriózum :)  

Vigyázz magadra, a masszőr majd teszi továbbra is a dolgát, jó lesz az, de ne csinálj neki plusz melót  :)

Egs !

holovacz képe

holovacz 2526 napja

Tokeletes... A botlast leszamitva. :) Egeszsegetekre!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 2527 napja

a túrázásotoknak örültem, de annak nem, hogy megbotlottál ....

egs

 

Bobe képe

Bobe 2527 napja

Jó, hogy ti is eljutottatok túrázni. Egészségetekre! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!