zozo.m futás

2017.05.23 Kedd, 16:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:03:00

Távolság

11.36 km

Tempó

05:33 p/km (10.82 km/h)

Edzésleírás

Sokat agyalltam, hogy fussak vagy menjek jógázni. Hiszen jósolták a nagy esőt. De már két napja. Úgy voltam vele, a radarkép szerint max a végére elkaphat. 

Így a futás mellett döntöttem. Már indulásnál is dörgött. Majd Filatorigátnál már esett is. Az Auchan mellett egyenesen zuhogott. Egészen az Északi hídig mentem. Alatt egy picit megálltam, mert úgy fújt a szél, hogy fáztam. 

Érdekes indulásnál úgy láttam délről jön és nem olyan nagy a felhő. A hídtól kicsit másképpen nézett ki a helyzet. Így elindultam mikor kicsit csillapodott. De igazából még jobban rákezdett, és azon kaptam magamat, hogy nem látok semmit. Folyamatosan a szemembe esett az eső. Így befutottam az Auchanba. Ekkor még jobban rákezdett. Igaz addigra már mindenem csupa víz volt. 

Megvártam mire enyhült a szél és újra neki indultam. Kb 10 perces várakozást követően. Már hüvösebb lett, és avval sem foglalkoztam, hogy laza futás legyen. Csak minél előbb melegebb helyen legyek. Többségében járdán futottam, mert az úttestek elúsztak. 

A városba vezető utak álltak. 
A futás jól ment, de hasznosság szempontjából nem volt az igazi. Mivel tényleg egy átmozgatás kellene a lábamnak... Ezt érzem. 

Köszönöm az egészséget, mely az életem ajándéka!

Hogy jó döntést hoztam, akkor tudtam meg, amikor FB-n láttam, hogy víz alá került a terem...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:03:00 11.36 05:33 10.82 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

New Balance 965 Mens
Polar M400 HR