hadzsi futás

2017.03.18 Szombat, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:22:00

Távolság

27 km

Tempó

07:29 p/km (8.02 km/h)

Edzésleírás

MASZAT. Nagyon barátságos kis verseny volt, és a vacak idő ellenére a szervezők nagyon kitettek magukért! Az, hogy a szalagozás ellenére benéztem egy kanyart (+3 km) meg később még egyet (+2 km), nem az ő hibájuk volt. Meg a sárról sem tehettek, ami az útvonalon volt. Most kezdődik az a rész, aminek nincs értelme: ha nem tévedek el, ha kicsit jobb az idő, ha kicsit jobb az állóképességem... Összességében legalább volt egy hosszú edzésem, és ami nagyon jó hír, hogy a vállam egyáltalán nem fájt! :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:22:00 27 07:29 8.02 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

hadzsi képe

hadzsi 2618 napja

Jócskán. De amíg nem ment el a kedvem, addig egészen élvezhető volt, csak amikor már láttam, hogy 5+ km-t tettem bele, elfogyott a motivációm (meg az energiám is, nem számoltam azzal, hogy több, mint 3 órát fogok kint tölteni...) Amúgy a pálya jó, szerintem 2,5 órába kényelmesen belefér, ha nincs ekkora latyak, nem tévedek el, és ami a legfontosabb, érdemi edzésmunka is van az ember lábában, és nem csak az emlékeiből próbál megélni...:-)

Ettől függetlenül, nem döntöttél rosszul, hogy kihagytad, bár egy első helyed tuti lett volna! (Meg ha Veled futok, akkor nekem is benézhetett volna egy dobogó, vagy meghatlam volna út közben, ezt más sosem tudjuk meg...:-))

zolle képe

zolle 2618 napja

Nagyon kemény voltál, hogy így bevállaltad!

Gratula!
Mennyire volt sár, csúszós? 

Felszerelések

Salomon XR Crossmax 2