foxmulder futás

2016.04.17 Vasárnap, 14:17:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:04:52

Távolság

10 km

Tempó

06:29 p/km (9.25 km/h)

Edzésleírás

Vivicitta az utolsó sorból. Mögöttünk még kb. öt ember volt, aki éppen csak beestek a rajtra. Innen sem indultam még soha, de nem is bánom. Majdnem 20 perc volt, mire mi is elrajtoltunk, a gyerkőcnek ez volt a legnehezebb: majdnem fél óra ácsorgás (mert ugye pár perccel korábban már beálltunk) bekötve, mozdulatlanul.

A hangzavart, a tömeget jól tolerálta a kiskrapek, és amikor valahára elindultunk, akkor egy darabig nézelődött, aztán aludt, 6 kilinél felébred, és csendben nézelődött. Nagyon jól viselkedett.

A futásról nagyon nincs mit mondanom. Gyalázatosan lassan halad a mezőny vége, de szerencsére volt társaságom, így végig nyugis, örömteli kocogásban volt részem, és egyszerűen sütkéreztem/fürödtem Nimród népszerűségében.

Elképesztő, hogy csinos lányok tucatjainak egymástól függetlenül pillanatokon belül megugrik a libidója, ha meglát egy kisbabát. Kibaszott rocksztárok voltunk, futballcsillagok, Bradpittek és Dajcstomik egyszerre :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:04:52 10 06:29 9.25 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

hadzsi képe

hadzsi 2977 napja

Szép volt, Tomi! És Nimródnak is jár a gratula, nem lehet egyszerű ebben a forgatagban! És ő még csak nem is tudja értékelni rendesen azokat a libidós csinos lányokat! :-)

zolle képe

zolle 2977 napja

:-)
Jár az 5-ös. :-)

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!