hencs007 jóga

2015.12.09 Szerda, 17:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:30:00

Edzésleírás

Atmában lejárt a bérletem, és mivel ebből a hónapból kevés van, így hát beneveztem bikram jóga próbabérletre. Úgyis érdekelt már egy ideje, milyen ez.

Az első óra nagyon különös élményeket adott. 1részt: az Agni sokkal keményebb, a 21 légzéses kitartások jobban megterhelik, így erősítik mind az izomzatot, mind a koncentrációt. Itt kevés a kitartás, az elmélyülésről nem is beszélek. Másrészt: A tanár semmit nem mutat, vagy javít, csak magyaráz. Határozottan fittness óra jellege van és iszonyúan sokan vagyunk. Harmadrészt: 38 fokos a helység, imádtam! Nem is hiszem el. Bammeg, bementem, megigazítottam a törölközőm, már izzadtam! :-D A bőröm kb. 3 évet fiatalodott...

Sok póz esetében éltem meg azt, h wow, mennyire jól tudom - hiába, no, az Agni jó alapokat adott. :-D (Az nagy elégtétel volt, ahogy elnéztem az első sorban gyakorlókat - ők a "haladó gyakorlók" és simán csináltam velük a sort, sőt... :-)))

Próbabérletet lejárom, arra jó lesz, h a mostani nagy hajtásban kifittnesskedjem magam a cégem közelében, ha futni se jutok el. Hot ironon gondolkodtam már feszültséglevezetésnek, de féltem az izületeimet... Szóval, ez a jógafittness jó lesz 10 napig, de aztán visszatérek a kedvenc jógaóráimhoz, a kedvenc tanáraimhoz. 

Vagy kitudja. :-D

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:30:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!