galagyuri futás

2015.11.15 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:21:18

Távolság

21.18 km

Tempó

03:50 p/km (15.63 km/h)

Edzésleírás

Balaton felmaraton. Leutazas Pintyovel, Robival. Mar itt ment az eselylatolgatas es persze a ki miert gyenge masztorik de tudtukmindenki oda fog lepni. Rajtig minden rendben zajlott. Meg a tegnap sutott kenyerem is kelendo volt...elkapkodtak a tobbiek a verseny elotti nagy izgalmakban. Ahogy terveztuk Robi ment elol neha Pintyo. Sz. Zoli is velunk mi Zolival inkabb szelarnyekban. Robi jol kezdett epp az 1:20-as tempoban. Mikor lassult volna Pintyo huzta meg. Szepen daraltuk be az embereket es hizott a bojunk.6-8km korul mentunk vagy 8-an. Itt faradtak a vezetok igy igyekeztem valtott vezetesre osztonozni a tobbieket. Akikbirtak segitettek is vinni a mezonyt. Szuper verseny volt. A kor vegen Zoli allt elore akinagyon meghuzta igy tobben leszakadtak sajnos Robit is elvesztettuk. Egy kisebb csapat azonban tovabbra is egyutt maradt. Felvaltva mindig az erosebb vitte a tempot. Aztan Zoli megint elore allt a fuves resz elott egy nagyobb tempoval. Itt sajnos Pintyo szakadt le egy masik sraccal aki amugy se sokat vezetett de kesobb visszajott. 3-an majd 4-en mentunk tovabb ujra a betonon. 18-nal szoltam Zolinak ismet menjunk valtva. Csinaltuk is 1-2 korben. Aztan megtort a sor Zolival kicsit lemaradtunk. Itt vacilaltammennyire fussam ki magam talan tudtam volna meg felzarkozni de ugy dontottem inkabb Zolival maradok, nem tavolodnak ketten nagyon es a vegen meg egy sprintre ereztem marad ero. Aztan mikor azt elinditottam mar keves volt, a masik ket srac is meccselt igy utanuk ertem be. Nagyszeru versenyzes volt. Nem voltam ma sem sokkal erosebb mint egy hete talan a veget birtam jobban de a gyors tempo meg nehezebben esett. Ekkora bojban plane ilyen futotarsakkal pedig hatalmas elmeny volt a buli. A vegen meg volt bennunk kis hianyerzet de kibeszeltuk hazafele a vilag megvaltasaval egyutt.
Vege a 2015-s versenyszezonnak. A vege az teljesen felresikerult de legalabb az utobbi 2 verseny nagy elmeny volt es formailag segitett valamit.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:21:18 21.18 03:50 15.63 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Danny képe

Danny 3095 napja

Gratula. Minden edzésleírásod annyira visz magával. Imádom olvasni, ha jó ha rossz, adja az erőt. Telibe át tudom élni az egészet. Pont ma 7. éve! :) Sikeres felkészülést a jövő évi szezonra!

hidemano0o képe

hidemano0o 3096 napja

grat :)

zozo.m képe

zozo.m 3097 napja

remélem sikerült a világot is megváltani. :)  nagyszerű futás, gratula!

szuszu képe

szuszu 3097 napja

Ja, így könnyű!!!! :) Viccet félretéve, volt sok nehézséged az elmúlt hetekben, szóval ahhoz képest jól zártad az évet! Gratulálok, Gyuri!

bejcsi képe

bejcsi 3097 napja

Gratulálok! Örülök, hogy találkoztunk! :)

ZeRoberto képe

ZeRoberto 3097 napja

Még sok iylen versenyt, együtt volt a csapat, évezet veletek versenyezni!

retisonic képe

retisonic 3097 napja

Jó lehetett, meg amennyit láttam belőle, tényleg faszán toltátok! Gratula!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!